Werken bij Zinzia

Werken bij Zinzia, dat is werken vanuit vakmanschap én met je hart. Dat doen we met aandacht, respect en enthousiasme, vanuit de wens om mensen de beste zorg te bieden die ze kunnen krijgen. Voor onze medewerkers zijn wij persoonlijk, flexibel en besteden wij aandacht aan opleiding en bijscholing. Want door blijvend te leren kom je verder.

Op deze pagina zijn al onze vacatures weergegeven, kan je onze locaties bekijken en leer jij Zinzia kennen. Pas jij bij ons? Ontdek het zelf en bekijk onze vacatures hieronder.

Zit jouw vacature er niet tussen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Dan houden we je op de hoogte. Liever eerst eens vrijblijvend koffiedrinken en praten over de mogelijkheden? Meld je aan! 

Wil je graag vrijwilliger worden? Hier vind je meer informatie.

Op zoek naar een plek als stagiaire of leerling? Bekijk de mogelijkheden hier!
Ook dit jaar doen wij mee met ZoZorgt! Zorgrunner worden? Meld je hier aan.


Wij zijn voortdurend op zoek naar zorgpersoneel! Ben of ken jij iemand met interesse in de vacature helpende, vacature verpleegkundige of vacature verzorgende IG? Deel deze vacature via Whatsapp!

VOOR EEN LEVEN MET KLEUR

Wij vinden het belangrijk dat jij werk doet dat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien en dat jij je eigen draai aan je werk kunt geven. Zodat je kunt zeggen: hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor excellente zorg. Deskundige zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur. Onze werkwijze is daar helemaal op ingericht. Je werkt slim, zodat je veel tijd overhoudt voor de bewoners en je hen ook echt leert kennen. Daarmee maak jij een kleurrijk leven mede mogelijk.

Kennis, Liefdevol, Eerlijk, Uniek en Resultaat

ONDERSTEUNING


OEFENING EN TRAINING


ALLEDAAGSE DINGEN


VERMAAK EN PLEZIER


"De bewoners vergeten mij, maar ik vergeet hen niet."

Mandy - Eerst Verantwoordelijke Verzorgende op Oranje Nassau's Oord (PG-afdeling)

WIE ZIJN WIJ

Zinzia ondersteunt oudere mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Met onze zorg sluiten wij daarbij aan. Zo’n 1.000 betrokken medewerkers en ruim 500 enthousiaste vrijwilligers bieden zorg voor een leven met kleur. Deze ambitie slingert als een gouden draad symbolisch door Zinzia.

ONZE MEDEWERKERS AAN HET WOORD

''Als je het vertrouwen wint, krijg je er zoveel voor terug!'' Werken op afdeling NAH, lees het hier. Jack - Leerling persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
''Toch heb ik altijd gezegd, dat ik nog een keer iets anders wilde doen met mijn leven. Iets waarbij je meer betekenisvol kunt werken''.  Lees hier het interview!

Maartje - Leerling verpleegkundige

Veelgestelde vragen

Waarom werken in de zorg?
Bij Zinzia vinden we het belangrijk, dat je werk doet dat bij je past. Haal jij veel energie uit het opbouwen van een band met bewoners en liefdevol verzorgen? Zorg die het leven van de bewoner kleur geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en neem gerust contact op!

Hoeveel verdien je in de zorg?
Afhankelijk van je functie, varieert het salaris tussen de €2000 en €4000 euro per maand.


LOCATIES

In de vier verpleeghuizen van Zinzia vind je een prettig, warm thuis. Alle vier zijn ze modern en comfortabel ingericht. Bieden ze volop ruimte om een waardevol leven te leiden. In de rust en beslotenheid van uw kamer, bijvoorbeeld. Of juist in het sfeervolle Warm Welkom, waar mensen samenkomen voor een drankje of een spelletje. Vanaf voorjaar 2022 zijn alle locaties van Zinzia rookvrij.

   


  


ONS TEAM WERVING & SELECTIE

Leuk dat je onze werkenbijsite bezoekt. Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van Zinzia Zorggroep én een vacature gevonden die bij jou past.

Wanneer jij solliciteert op één van de vacatures komt jouw sollicitatie direct bij ons terecht. Hieronder hebben wij de stappen weergegeven van de sollicitatieprocedure. Het kan voorkomen dat de procedure in werkelijkheid net iets anders verloopt. We bekijken dit altijd per kandidaat en vacature.


Wie is jouw eerste aanspreekpunt? Dat zijn wij. Voor meer informatie en vragen neem contact op via werving.selectie@zinzia.nl of via 088 - 311 42 11.

Carolien van de Wakker 

Adviseur Werving & Selectie

Bente van Megen

Adviseur Werving & Selectie

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Ook dat kan bij Zinzia Zorggroep. Of je nu als vrijwilliger langskomt voor een gesprekje of een wandeling, de krant komt voorlezen of de bus van onze dagbehandeling rijdt. Je aanwezigheid betekent ontzettend veel voor onze bewoners. Wil je ervaren hoe mooi dat is? Meld je dan nu als vrijwilliger aan via www.wenszoektjou.nl. Dan neemt de vrijwilligerscoördinator zo snel mogelijk contact met je op.