Verpleegkundige

Solliciteer nu

Verpleegkundige

Binnen Zinzia ouderenzorg zijn wij altijd op zoek naar bevlogen en enthousiaste medewerkers die de zorg voor onze bewoners op de eerste plek zetten!

Wij bieden zorg aan diverse doelgroepen, waaronder somatiek, (intensieve) pg, revalidatie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hospice zorg.

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacature verpleegkundige en solliciteer! Liever eerst eens vrijblijvend kennismaken en koffiedrinken? Plan een koffieafspraak!


WAGENINGEN ORANJE NASSAU'S OORD · RENKUM RIJNHOF · WAGENINGEN RUMAH KITA · BEMMEL DE LINGEHOF


Leven met kleur

Bij Zinzia vinden we het belangrijk dat je werk doet wat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien. Dat jij je eigen draai aan je werk kunt geven. Zodat je kunt zeggen: hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor liefdevolle zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar een locatie en afdeling die bij jou past.

Hoe ziet jouw werkdag als verpleegkundige er uit?
Om 06.45 uur loop je de locatie binnen. Jij bent vandaag de eerst aanspreekbare verpleegkundige op de locatie. Je loopt naar je eigen woning, pakt thee en jullie hebben direct een overdracht van de nachtdienst. Na de overdracht van je eigen woning, ga je alle woningen even langs om te vragen hoe het ervoor staat.

Advies
Op een aantal woningen help je mee met de medicatie en verpleegtechnische handelingen. Onderweg naar je eigen woning word je gebeld door een andere collega die even wil overleggen over een opname die gepland staat. Je geeft haar je advies.

Begeleiden familie
Op de afdeling help je je collega’s met de ochtendzorg. Samen hebben jullie ervoor gezorgd dat alle bewoners rond 10 uur in de woonkamer zitten, waar de eerste spellen al uit de kast worden gehaald. Ondertussen is er een familielid binnen gekomen, die lekker wil gaan wandelen met een van de bewoners. Je helpt hen met het warm aankleden van de bewoner en op een juiste manier haar in de rolstoel te zetten.

Overleg met arts
Ondertussen word je gebeld door een andere afdeling om advies. Je gaat direct naar de andere woning om mee te kijken bij de bewoner. Ondertussen bel je de arts om te overleggen. Terug op de afdeling heb je de tijd om wat familie te bellen.

Overdracht
Je eet vandaag samen met de bewoners en maakt met hen een praatje. Na de lunch help je met opruimen en help je een aantal bewoners naar bed. Om 13:30 uur maak jij nog een ronde door het huis om informatie op te vragen voor de overdracht van straks. 

BHV-melding
Terug op je afdeling ruim je de bestelling op die binnen is gekomen. Terwijl je daar mee bezig bent krijg je een BHV-melding. Met spoed ga je erop af! Gelukkig blijkt het een vals brandalarm te zijn. Je brengt iedereen op de hoogte, verwerkt de melding en gaat weer verder met het inruimen van de bestelling.

Triage
Ondertussen doe je nog een triage bij een bewoner die de laatste dagen steeds complexer gedrag laat zien. Samen met de verzorgende van de woning stellen jullie een plan op voor de komende dagen. En dan is het alweer 15:00 uur. Je draagt je dienst over aan je collega.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige en zet de zorg voor onze bewoners op de eerste plaats. Naast de lichamelijke zorg vind je het ook belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je een band met hen op. Vanuit jouw helikopterview signaleer jij verbeteringen in de zorgverlening, die jij teruggeeft aan de manager. Tot slot ben je zelfstandig, maar ook in staat om samen te werken met een enthousiast team, waarbij jij het begeleiden van leerlingen en het coachen van collega’s op je neemt.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma verpleegkunde (niveau 4);

  • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen;

  • Je beschikt over goede gespreksvaardigheden en bent stressbestendig;

  • Je bent BIG geregistreerd;

  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij?
Je gaat werken op één van de locaties van Zinzia. Ben jij benieuwd naar onze locaties? In Wageningen staan de huizen Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord. In Renkum staat de Rijnhof en in Bemmel de Lingehof. Onze huizen hebben meerdere woningen met elk een gezellig team. De medewerkers bij Zinzia staan voor elkaar en de bewoners klaar.

Wat bieden wij concreet?

  • Een salaris van maximaal €3.848,27 per maand (FGW 45, cao VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%; 

  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sportabonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten;

  • Een aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Uren in overleg.

Ben je enthousiast?
Wanneer je enthousiast bent geworden over deze verpleegkundige vacature, ontvangen we graag een reactie!

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Is dit toch niet jouw vacature? Laat ons weten waar je naar op zoek bent! 

Veelgestelde vragen

Wat doe je als verpleegkundige?
Als verpleegkundige voer je verpleegtechnische handelingen uit ter ondersteuning van onze cliënten.

Waar kun je werken als verpleegkundige niveau 4?
Als verpleegkundige niveau 4 bij Zinzia, kan je aan de slag op één van onze locaties: Rumah Kita, de Lingehof of de Rijnhof.

Hoe word je verpleegkundige?
Er zijn verschillende verpleegkundige opleidingen in de buurt van Zinzia. Denk bijvoorbeeld aan een verpleegkundige opleiding aan de Rijnijssel, CHE of ROC A12 in Ede.