Verzorgende ig (VIG), de Lingehof

Solliciteer nu

Verzorgende (VIG) - De Lingehof

De bewoners in Bemmel wachten op jou! Op de afdelingen somatiek, pg, revalidatie zorg zoeken we een verzorgende IG. Kom jij een van onze teams versterken?

Liever eerst eens vrijblijvend kennismaken?

WAGENINGEN ORANJE NASSAU'S OORD · RENKUM RIJNHOF · WAGENINGEN RUMAH KITA · BEMMEL DE LINGEHOF

16/32 uur - Bemmel

Werken bij Zinzia

Hoe ziet jouw werkdag als verzorgende ig eruit?

Vandaag heb jij een avonddienst en loop je rond 14.45 uur de afdeling op. Je collega’s van de dagdienst hebben de afdeling versierd en al voor meneer Pieters gezongen. Hij is vandaag 91 jaar geworden! Je loopt direct naar hem toe om hem en zijn bezoek te feliciteren. Om 15:00 uur is de overdracht. Daarin hoor je hoe de dag is geweest. Je doet even mee met de verjaardagsbingo van meneer Pieters en aansluitend heb je een voortgangsgesprek met de stagiair.

Gezamenlijk eten
Om 17:30 uur help je mee met tafeldekken. Om 18:00 uur gaan alle bewoners aan tafel en help je hen met het eten van de stamppot andijvie. Je ruimt samen met jouw collega’s de tafel af en de meeste bewoners blijven in de huiskamer om televisie te kijken of een spelletje te doen.

Administratie
Na het eten deel je de medicatie uit en plaats je een bestelling voor nieuwe medicatie. Je maakt nog een verslag van het gesprek met de stagiair en daarna loop je naar de woonkamer waar de bewoners met elkaar aan de verjaardagstaart van meneer Pieters zijn begonnen.

Klaar voor de nacht
Na de taart breng je de bewoners naar hun kamer en samen met de helpende en verpleegkundige maak je hen gereed voor de nacht. Je zorgt ervoor dat de woning netjes is en schrijft de overdracht zodat deze klaarstaat voor de nachtdienst. Om 22.45 uur heb je een korte overdracht met de nachtdienst. Je loopt nog een rondje over de woning om de laatste dingen op te ruimen en de bewoners een goede nacht te wensen.

Wie ben jij?
Jij bent een verzorgende met een vriendelijke en klantgerichte houding. De zorg voor de bewoners zet jij op de eerste plaats. Daarnaast verdiep jij je in de bewoners en ben je in staat om een band met ze op te bouwen. Naast je verzorgende taken ben je goed in staat om de bewoners te observeren, waardoor je te allen tijde goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin. Tot slot werk je graag in een team en is zelfstandig werken voor jou ook geen probleem.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal mbo-diploma verzorgende ig (niveau 3) eventueel aangevuld met een EVV opleiding en/of EVV werkervaring;

  • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verzorgende technische handelingen;

  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;

  • Je bent proactief, gemotiveerd en enthousiast.


Wat bieden wij?
Je gaat werken op één van de vier locaties van Zinzia, namelijk de Lingehof in Bemmel. Deze locatie staat midden in het dorp en kenmerkt zich door de lokale sfeer en cultuur. De locatie heeft meerdere woningen, met elk een gezellig team. De medewerkers bij Zinzia staan voor elkaar en de bewoners klaar.

Wat bieden wij concreet?

  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris van maximaal €3.256,53 per maand (FGW 35, cao VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, conform cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sportabonnement;

  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.


Ben je enthousiast?
Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!