Vacature Helpende

Solliciteer nu

Vacature Helpende

Voor diverse afdelingen op onze locaties zijn we op zoek naar enthousiaste helpenden voor onze bewoners. Ben jij die gediplomeerd helpende die graag bewoners verzorgt, gezelligheid biedt en daarnaast oog heeft voor de omgeving? Dan zoeken wij jou! Bekijk onze vacature helpende en solliciteer!

12 - 24 uur · Wageningen · Renkum

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar helpenden voor dag en avonddiensten voor onze locaties in Wageningen, Bemmel en Renkum. Als helpende word je vooral ingezet voor de ADL zorg. Uiteraard is er ook altijd een verzorgende of verpleegkundige in de buurt die kan ondersteunen. Naast de lichamelijke zorg vragen wij ook dat je als helpende ondersteunt bij het eten en drinken en het verdere welzijn van de bewoner.

Wij zoeken meerdere helpenden voor onze woningen somatiek, PG, NAH/GP en intensieve PG. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de afdeling zal je langere of kortere diensten werken. Ben jij geïnteresseerd in onze vacature helpende, maar wil je meer weten over je werkzaamheden? Chat met een recruiter of bel ons.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste helpende die de dagelijkse zorg voor onze bewoners op de eerste plaats zet. Naast de lichamelijke zorg vind je het ook belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je graag een band met hen op. Je bent sociaal vaardig en kan ook goed contact onderhouden met de familie van de bewoners. Je kan goed samenwerken in een team en ook zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben je computervaardig, want alle gegevens zullen ook vastgelegd worden in de dossiers van de bewoners. Wanneer je solliciteert op deze vacature helpende, gaan wij samen opzoek naar een passende locatie en afdeling!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma helpende (niveau 2).
  • Een helpende plus opleiding is een pré (de inschaling zal dan ook anders zijn).
  • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van ADL zorg.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent computer vaardig; het is voor jou geen probleem om dossiers bij te werken en op te zoeken.


Wat bieden wij?
We hebben op de verschillende locaties en afdelingen ruimte voor helpenden. In een persoonlijk gesprek willen we zoeken naar de plek die het beste past bij jou. Nieuwsgierig naar de locaties? Kijk dan hier! 

Verder bieden wij:

  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Helpende: een salaris van maximaal € 2.638,80 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (schaal 25 cao vvt).
  • Helpende plus: een salaris van maximaal €2.717,16 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (schaal 30 cao vvt).
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sportabonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.


Solliciteren
Kom jij als helpende ons team versterken op een van onze woningen? Past deze vacature bij jou? We gaan graag met je in gesprek om te onderzoeken op welke woning jij als helpende het meest tot je recht komt.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking en rondleiding kun je contact opnemen met onze recruiters: Ellen Delnooz en Carolien van de Wakker (088-311 4211) of via recruitment@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!