Vrijwilligerswerk

Solliciteer nu

Vrijwilligerswerk ouderenzorg en hospice

Wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk? Geef je leven kleur! 

Voor onze locaties in Bemmel, Wageningen en Renkum zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er zijn vele mogelijkheden, lees hieronder verder! 

2 - 4 uur in de week 

Beteken je graag iets voor een ander? Haal je voldoening uit warm, persoonlijk contact? Vrijwilligers zijn onmisbaar voor kwetsbare ouderen die zorg nodig hebben. En dus ook voor Zinzia. Als vrijwilliger maak je vaak net dat extraatje mogelijk. Een wandeling maken. Een spelletje doen. Met een kop koffie de krant doornemen. Dingen die de dag van onze bewoners kleur geven.

Vrijwilligerswerk is leuk en bevredigend. En het hoeft niet eens veel tijd te kosten. Als je af en toe een uurtje over hebt, kun je al veel betekenen. Een fietstocht maken, een boek voorlezen. Helpen bij maandelijkse evenementen, op de woning of samen met een bewoner de was doen. Kleine dingen die vaak een groot effect hebben. Want veel mensen leven door simpel contact helemaal op. Bij ons zijn mensen die iets voor een ander willen betekenen welkom! 

Wat bieden wij?

Wij bieden scholing, tegemoetkoming in de reiskosten, jaarlijks een feestelijke vrijwilligersavond, een kerstattentie en een ervaring voor het leven.

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje op onze site: www.wenszoektjou.nl

Heb je vragen over vrijwilligerswerk bij Rumah Kita, Oranje Nassau’s Oord, De Rijnhof of De Lingehof? Of wil je vrijwilliger worden op één van onze locaties? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator van de locatie:

  • Rumah Kita (Wageningen); Esther Staal, 06-12001128 of vrijwilligers@zinzia.nl

  • Oranje Nassau’s Oord (Wageningen), Leontine van Eck, 06-22261851 of vrijwilligers@zinzia.nl

  • De Rijnhof (Renkum), Annemieke Sigmond, 06-57650678 of vrijwilligers@zinzia.nl

  • De Lingehof (Bemmel) Annemieke Sigmond, 06-57650678 vrijwilligers@zinzia.nl