Verzorgende ig (VIG), Rumah Kita

Solliciteer nu

Verzorgende ig (VIG)

Heb jij affiniteit met de Indische/Molukse cultuur en ligt jouw hart in de ouderenzorg? Lees dan snel verder en wie weet ben jij de verzorgende die wij zoeken.
16 - 32 uur · Wageningen - Rumah Kita

De functie

Wij zijn voor Rumah Kita op zoek naar verzorgenden die onze teams komen versterken. Er zijn mogelijkheden op diverse woningen en doelgroepen, namelijk somatiek, PG, NAH en kleinschalig wonen.

Als verzorgende IG ben je het vaste gezicht voor de bewoners. Je ondersteunt de bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en je voert de verpleegtechnische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Jij bent een verzorgende met een vriendelijke en klantgerichte houding. De zorg voor onze bewoners zet je op de eerste plaats. Je biedt onze bewoners de dagelijkse begeleiding en verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan en draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving. Naast collega's spelen ook familie en mantelzorgers hierbij een belangrijke rol.

Wie ben jij?

Jij bent een verzorgende met een groot hart voor ouderen. Je werkt graag hard en probeert altijd liefdevol de bewoners en je collega's te benaderen. Je bent goed in staat om naast je verzorgende taken de bewoners te observeren waardoor je ten alle tijden goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin. Daarnaast, heb je cultuurspecifieke interesse in en bij voorkeur ervaring met onze bewonersgroep. 

Daarnaast:

  • Beschik je over een mbo diploma verzorgende ig (niveau 3);

  • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op Rumah Kita. Hier wonen bewoners met een Indische en Molukse achtergrond, dit geeft een speciaal karakter aan het huis. Op Rumah Kita hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht, lekker eten, fijne muziek en taal. We verwachten van onze medewerkers dat ze affiniteit met deze doelgroep en hun cultuur hebben, en hun houding en gedrag aanpassen aan de culturele achtergrond van de bewoners. Meer weten over deze unieke locatie? Neem hier een kijkje!

Je komt terecht in een prettig team, waar de collega's goed op elkaar ingespeeld zijn. Samen met deze collega's zorg jij elke dag weer voor een prettige leefomgeving voor onze bewoners. 

Ben jij verzorgende en heb jij interesse om door te stromen naar de functie van eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)? We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris van maximaal €3.256,53 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 35, cao VVT). In oktober 2024 volgt er een cao salarisverhoging van 2,5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkeltrajecten.

Enthousiast geworden?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Solliciteer dan via de onderstaande button. 

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.