Verzorgende ig, pg

Solliciteer nu

Verzorgende IG, pg

Voor onze historische locatie Oranje Nassau's Oord in Wageningen zijn wij op zoek naar  startende en ervaren verzorgende IG, die onze bewoners liefdevolle en kwalitatief hoogwaardige zorg wil verlenen!

16 - 36 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

De functie

Als verzorgende IG ben je het vaste gezicht voor de bewoners op een van onze PG woningen. Je ondersteunt de bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en je voert de verpleegtechnische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Jij bent een verzorgende met een vriendelijke en klantgerichte houding. De zorg voor onze bewoners zet je op de eerste plaats. Daarnaast verdiep je je in de bewoners en hun zorgplan en ben je in staat om een band met ze op te bouwen. Naast je verzorgende taken begeleid je de bewoners bij onrust en observeer je, waardoor je altijd goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin. Het is voor deze doelgroep belangrijk dat ieder teamlid volgens de gemaakte afspraken handelt. Tot slot werk je graag in een team en is zelfstandig werken voor jou ook geen probleem.

Wie ben jij?

Jij hebt hart voor bewoners op de pg woning, die verzorging en juist ook begeleiding nodig hebben. Naast de lichamelijke zorg vind je het belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je een band met hen op. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en op het gedrag van de bewoners. In stress situaties bewaar jij het overzicht en de rust voor je collega's en de bewoners. Samen met het team wil je werken aan een veilige en liefdevolle omgeving. Ook ben je flexibel in je zorgverlening en kan je jouw houding en benadering aanpassen aan de bewoners. Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt kennis van en affiniteit met deze doelgroep. Je kunt goed voor jezelf zorgen en hebt een leergierige houding. 

Daarnaast:

  • Bezit jij een diploma mbo verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4), of een vergelijkbaar diploma op minimaal niveau 3;

  • Ben je aantoonbaar bevoegd en bekwaam, of bereid dit weer te worden. Hier helpen we je graag mee middels interne scholingsmogelijkheden.;

  • Bieden wij je de mogelijkheid aan om door te groeien naar bijvoorbeeld Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV);

  • Ben je in staat om professioneel om te gaan met gedragsproblematiek en kan je op een juiste wijze de familie hierbij betrekken;

  • kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wie zijn wij?

Zinzia is er voor alle kwetsbare ouderen die onze deskundigheid, ondersteuning en aandacht nodig hebben. Er wonen bij Zinzia zo’n 600 bewoners, op vier unieke locaties. Benieuwd naar de locaties? www.zinzia.nl/locaties-landgoed. Er werken bij Zinzia ruim 1200 medewerkers; in de primaire zorg, de ondersteunende diensten en op het expertisecentrum. Daarnaast werken er ruim 500 betrokken vrijwilligers bij Zinzia.

Er wordt gewerkt tussen 07:00 uur en 23:00 uur. We zoeken collega's die dag- en avonddiensten willen werken en om de week ook in het weekend. Voor de nachtdiensten hebben wij een eigen team.

Wij bieden je het volgende:

  • Een salaris van maximaal € 3.256,53 per maand (functiegroep 35, cao VVT) bij een fulltime dienstverband (36 uur). Per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%; 

  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing;

  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Via ons meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem kun je keuzes maken voor extra verlofdagen, een privé telefoon of laptop, een fiets of bijdragen in de kosten van een sportabonnement.

Solliciteren en informatie

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan en wil je gelijk solliciteren? Solliciteer dan via de onderstaande button ''Solliciteer nu''.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Gaat jouw voorkeur uit naar een andere functie, doelgroep of een andere locatie van Zinzia? Ook dan maken wij graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.