Persoonlijk begeleider, EVV NAH / GP

Solliciteer nu

     Persoonlijk begeleider, EVV       NAH / GP ouderenzorg

Toe aan een uitdaging in je zorgcarrière en interesse in een complexe doelgroep? Wil jij graag het gedrag van bewoners leren kennen en begrijpen? Ontwikkel mee met Zinzia en zet je in voor onze bewoners op de NAH / GP woning!

 Liever eerst eens vrijblijvend koffiedrinken en praten over de mogelijkheden? Meld je hier aan! 

Zit jouw vacature er niet tussen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Dan houden we je op de hoogte!

 16 - 32 uur · Wageningen · Oranje Nassau's Oord

Wat ga je doen?

Je komt te werken op het zogenaamde cirkelgebouw, op de locatie Oranje Nassau's Oord. Je komt grotendeels te werken op een vaste woning. Hier wonen in totaal 18 bewoners met de indicatie GP en/of NAH, verdeeld over twee afdelingen met ieder een eigen keuken en woonkamer. Samen met de woonzorgbegeleider, helpende en verpleegkundige zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving. 

Als begeleider ondersteun je de bewoners bij de adl, bij het aanbrengen en behouden van structuur en stimuleer je de zelfredzaamheid. In de ochtend verzorg je de handelingen bij het ontwaken, opstaan en ontbijt van de bewoners, waarbij elke bewoner zijn of haar eigen dagstructuur heeft. De ene dag verloopt dit geordend en rustig, een andere dag zijn er onrustige momenten. Deze structuur is voor de bewoners heel belangrijk en draagt bij aan een veilig woon- en werkklimaat. Door middel van jouw observaties en aanvoelend vermogen draag je hier aan bij. Je bent in staat om mee te bewegen met verschillende stemmingen en emoties, en om de rust en structuur te bewaken. Samen met de bewoner, naaste omgeving en collega's bekijk je welke zorg het beste bij de persoon past. Op basis van een persoonlijk plan motiveer je de bewoners om zoveel mogelijk zelf te doen en ondersteun je waar nodig. 

Als EVV'er ben je naast de dagelijkse begeleiding en zorg ook de aanjager in het team en het aanspreekpunt voor een aantal bewoners, hun familieleden en mantelzorgers, behandelaren en overige zorgverleners. Je neemt deel aan het Multi Disciplinaire Overleg (MDO) en er is ook de mogelijkheid om leerlingen en stagiaires op de afdeling te begeleiden. Voor je EVV-taken worden uren vrijgemaakt om de kwaliteit te kunnen borgen.

Je werkdag vliegt voorbij met alle voorkomende begeleidings- en zorgtaken, het verwelkomen van bezoek en het bijwerken van de administratie. Daarnaast spreek je regelmatig met de arts of psycholoog om te overleggen over een bewoner. Aan het einde van je dienst draag je je werk over.

Lees hier het interview met begeleider Jack! ''Als je het vertrouwen wint, krijg je er zoveel voor terug''.

Wie ben jij?

Jij bent een begeleider met hart voor de mens. Met aandacht zet je de bewoners, met de zorg die ze vragen, op de eerste plaats. Daarnaast verdiep jij je in de bewoners en bouw je een band met ze op. Je bent in staat om de bewoners te observeren, waardoor je op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin en deel je eventuele signalen met de specialisten. Het gedrag van de bewoners wil je graag leren te begrijpen. Je staat stevig in je schoenen en ook ben je goed in staat zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Tot slot werk je graag in een team die elkaar verder wil helpen, met elkaar overlegt en brainstormt over de gebeurtenissen op de afdeling.

Verder:

  • Beschik je over een mbo-diploma verzorgende ig, verpleegkunde, MZ, social work, SPW;

  • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de adl en verpleegtechnische handelingen, en/of bereid tot het volgen van (interne) bijscholing;

  • Heb je ervaring en/of affiniteit met de NAH en GP doelgroep;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.


Wat bieden wij?

Het team van de NAH en GP afdeling is een jong en energiek team. Kenmerkend is dat ze verder willen ontwikkelen, een positieve inslag hebben en elkaar opzoeken voor feedback en overleg. Je komt te werken op één van de vier locaties van Zinzia, namelijk Oranje Nassau’s Oord te Wageningen. Op de foto zie je het gebouw waarin onze NAH / GP woning gevestigd is. Kenmerkend zijn de ruime kamers en de prachtige locatie. 

Concreet bieden wij je het volgende:

  • Een aanstelling van een jaar met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;

  • Een salaris van maximaal €3.502,58 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 40, cao VVT). Per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Je sollicitatie zien we graag tegemoet via onderstaande button ‘’Solliciteer nu’’.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!