Helpende, helpende plus of verzorgende, nachtdienst

Solliciteer nu

Helpende, helpende plus of verzorgende ig, nachtdienst

Zinzia is op zoek naar een helpende, helpende plus of verzorgende ig die in de nachten wil werken. Sta je stevig in je schoenen en vind je het een uitdaging om voor onze bewoners klaar te staan in de nacht? Dan zijn we op zoek naar jou!

 8 - 26 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord


De functie

Voor onze locatie Oranje Nassau's Oord zijn we op zoek naar een verzorgende of helpende plus die in de nachten wil werken. Op Oranje Nassau's Oord wonen mensen van de volgende doelgroepen: somatiek, PG, revalidatie en NAH/GP. In de nachten werk je op alle afdelingen.
Naast het werk op de afdelingen is er sinds deze zomer voor een deel van de woningen ook een zogenaamde bedienpost. Dit is een centrale plek waar alle zorgmeldingen (bellen) binnenkomen. De medewerker van de nachtdienst die achter de bedienpost zit, analyseert de meldingen voordat hij/zij deze doorzet naar de zorgtelefoons van de overige medewerkers. Deze analyse gebeurt op basis van de informatie in de zorgplannen, de sensoren en eventueel de camera in de kamer van de bewoner.
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een comfortabele en veilige nacht voor onze bewoners. Je vindt het belangrijk om samen met het team op een juiste manier zorg te verlenen in de nachten. Denk hierbij aan het begeleiden van onrustige bewoners, eventueel delen van medicatie en het uitvoeren van medische handelingen op basis van de zorgplannen.

Wie ben jij?

Jij hebt echt een hart voor de bewoners en vindt het niet erg om op verschillende afdelingen te werken. Je werkt graag in de nachten. Verder steek je je handen uit de mouwen tijdens je werk en werk je graag in een team van gedreven medewerkers. Je kunt zakelijk te werk gaan en zorgt ook voor nabijheid voor de bewoners. Je kan prioriteiten stellen, durft beslissingen te nemen en vraagt hulp aan je team en manager wanneer dit nodig is.


Daarnaast:

 • Beschik jij over een mbo diploma helpende, helpende plus of verzorgende ig;

 • Ben je aantoonbaar bevoegd en bekwaam, of bereid dit weer te worden. Hier helpen we je graag mee middels interne scholingsmogelijkheden;

 • Is ervaring met domotica een pré; 

 • Ben je communicatief vaardig;

 • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.  


Wat bieden wij?

Je komt te werken op onze locatie Oranje Nassau's Oord in Wageningen. Wil je meer lezen over deze unieke locatie? Neem dan snel een kijkje door hier te klikken! Je komt terecht in een prettig team, waar de collega's goed op elkaar ingespeeld zijn. Samen met deze collega's zorg jij elke dag weer voor een prettige leefomgeving voor onze bewoners.

Concreet bieden wij je:

 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;

 • Een salaris van maximaal €2.928,86 als helpende, bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 25, cao VVT). In oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%;

 • Een salaris van maximaal €3.013,60 als helpende plus, bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 30, cao VVT). In oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2.5%;

 • Een salaris van maximaal €3.256,53 per maand, als verzorgende ig, bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 35, CAO VVT). Per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%;

 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.