Verzorgende ig, somatiek

Solliciteer nu

Verzorgende ig, somatiek

Word jij het vertrouwde gezicht van onze bewoners? Wil je werken op een sfeervolle locatie, midden in het dorp Renkum? 

16 - 28 uur · Renkum - De Rijnhof


De functie

Als verzorgende ig versta jij je vak. Wij zijn op zoek naar een verzorgende die op een professionele manier dichtbij de bewoners staat en een bijdrage levert aan de kwaliteit van zorg. Je maakt onderdeel uit van een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Elke dag opnieuw bekijk je wat er nodig is om de bewoner een fijne dag te bezorgen. Samen met je collega’s creëer je een stimulerende en prettige leefomgeving voor de bewoners. Op basis van een persoonlijk behandelplan verleen je samen met het team de gewenste zorg en aandacht aan de bewoners. Familie, mantelzorgers en collega’s spelen hierbij natuurlijk een belangrijke rol. 

Wie ben jij?

Jij hebt hart voor bewoners op de Rijnhof, die verzorging en juist ook begeleiding nodig hebben. Naast de lichamelijke zorg vind je het belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je een band met hen op. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en op het gedrag van de bewoners. In stress situaties bewaar jij het overzicht en de rust voor je collega's en de bewoners. Samen met het team wil je werken aan een veilige en liefdevolle omgeving. Ook ben je flexibel in je zorgverlening en kan je jouw houding en benadering aanpassen aan de bewoners. Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt kennis van en affiniteit met deze doelgroep. Je kunt goed voor jezelf zorgen en hebt een leergierige houding.

Daarnaast:

  • Heb je een diploma mbo verzorgende ig (niveau 3) of verpleegkunde (niveau 4), of een vergelijkbaar diploma;

  • Ben je aantoonbaar bevoegd en bekwaam;

  • Ervaring met de somatische doelgroep is een pré;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.


Wie zijn wij?

Middenin de Dorpsstraat van Renkum staat de Rijnhof, waar we somatische zorg verlenen aan zo'n 40 bewoners. Doordat de Rijnhof middenin de samenleving staat is het een erg gezellige en toegankelijke locatie, met een open sfeer, die door al onze bewoners en medewerkers erg op prijs wordt gesteld. Het dorpse gevoel van Renkum leeft voort in de Rijnhof en maakt het daardoor een unieke locatie! Nieuwsgierig? Neem hier alvast een kijkje! 

Er wordt gewerkt tussen 07:00 uur en 23:00 uur. We zoeken collega's die dag- en avonddiensten willen werken en om de week ook in het weekend. Voor de nachtdiensten hebben wij een eigen team. Afwijkende tijden kunnen we bespreken. 

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris van maximaal €3.256,53 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 35, CAO VVT). Per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2.5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Je sollicitatie zien we graag tegemoet via onderstaande button ‘’Solliciteer nu’’.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Wil je graag als leerling aan de slag? Klik dan hier!  

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.