Vacature Verzorgende ig (VIG)

Solliciteer nu

Vacature Verzorgende IG (VIG)

Binnen Zinzia ouderenzorg zijn wij altijd op zoek naar bevlogen en enthousiaste medewerkers die de zorg voor onze bewoners op de eerste plek zetten!

Wij bieden zorg aan diverse doelgroepen, waaronder somatiek, (intensieve) pg, revalidatie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hospice zorg.

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacature verzorgende IG en solliciteer!

16 - 32 UUR · WAGENINGEN ORANJE NASSAU'S OORD · RENKUM RIJNHOF · WAGENINGEN RUMAH KITA


Leven met kleur
Bij Zinzia vinden we het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien. Dat jij je eigen draai aan je werk kunt geven. Zodat je kunt zeggen: hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor liefdevolle zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar een locatie en afdeling die bij jou past.

Hoe ziet jouw werkdag als Verzorgende IG eruit?
Om 06.45 uur loop je de locatie binnen. Direct ga je naar de nachtdienst voor een overdracht. Je hoort hoe de bewoners geslapen hebben en dat mevrouw Jansen erg benauwd is geweest. Daarna ga je naar de woning. Je neemt de waskar mee zodat je deze straks verder uit kunt pakken. Een aantal bewoners zijn al wakker en lopen rond. Je maakt een praatje met hen, terwijl je ook alvast het ontbijt voor ze klaar zet. Tussendoor pak je een kop koffie, zet je je eigen spullen weg en begroet je de andere collega’s die ook binnen komen. Samen met je collega’s maak je een planning voor de dag en om 07.15 uur starten jullie met de verzorging van de bewoners.

Mevrouw Jansen
Je gaat eerst bij mevrouw Jansen langs om een praatje te maken. Je ziet dat ze nog steeds benauwd is en je besluit de arts te bellen. De arts laat weten dat zij later op de dag. Je gaat weer verder met de ochtendzorg. Je deelt de medicatie uit en je helpt de bewoners bij het opstaan en klaar maken voor de dag. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de helpende en verpleegkundige. Om 10:30 uur zijn de meeste bewoners klaar voor de dag en helpen jullie elkaar om de ochtendzorg goed af te ronden.

Koffie, medicatie en een dutje
Ondertussen komt ook de diëtist langs om naar de voeding te kijken en een nieuw plan te maken voor een aantal bewoners. Daarna ga je samen met de bewoners de tafel dekken. Je helpt hen ook bij het eten. Na het eten help je een aantal mensen naar bed en deel je bij anderen weer de medicatie rond. Tijdens deze ronde komt de arts binnen en samen overleggen jullie over mevrouw Jansen.

Overdracht
Als het in de middag wat rustiger is op de afdeling, ruim jij de vaatwasser nog uit en ruim je ook de woonkamer weer op. Je geeft een aantal bewoners alvast een kopje thee en je probeert wat te rapporteren. Je belt de familie van mevrouw Janssen om te vertellen van haar benauwdheid en om te delen wat de arts heeft aangegeven. Ondertussen help je de mensen die na het dutje weer uit bed willen.

Om 15:00 uur komen je collega’s van de avonddienst binnen. Samen bespreken jullie de bewoners en draag je alles over. Om 15:30 uur loop je nog langs mevrouw Jansen, legt haar goed in bed en wens je alle bewoners nog een fijne middag, waarna je op je fiets weer naar huis gaat.

Wie ben jij?
Jij bent een verzorgende IG met een vriendelijke en klantgerichte houding. De zorg voor de bewoners zet jij op de eerste plaats. Jij verdiept je in de bewoners en ben je in staat om een band met ze op te bouwen. Naast je verzorgende taken ben je goed in staat om de bewoners te observeren, waardoor je te allen tijde goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin. Tot slot werk je graag in een team en is zelfstandig werken voor jou ook geen probleem.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verzorgende technische handelingen;
  • Je bent proactief, gemotiveerd en enthousiast.


Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag op één van de vier locaties van Zinzia. Ben jij benieuwd naar onze locaties? In Wageningen staan de huizen Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord. In Renkum staat de Rijnhof en in Bemmel de Lingehof. Kijk hier verder voor meer informatie over onze locaties. Onze huizen hebben meerdere woningen met elk een gezellig team. De medewerkers bij Zinzia staan voor elkaar en de bewoners klaar. Ga jij aan de slag in een van de teams als verzorgende IG?

Wat bieden wij concreet?

  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Direct starten met een vaste aanstelling is ook bespreekbaar.
  • Een salaris van maximaal € 2937,68 per maand (functiegroep 35, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sportabonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.


Ben je enthousiast?

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking en rondleiding kun je contact opnemen met onze recruiters: Ellen Delnooz en Carolien van de Wakker (088-311 4211) of via recruitment@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Veelgestelde vragen

Hoeveel verdien je als verzorgende IG?
Het salaris van een verzorgende IG ligt tussen de €2000 en €2800 euro. Afhankelijk van het aantal jaar ervaring.

Wat doe je als verzorgende IG?
Als verzorgende IG ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van onze cliënten: ontbijt klaarzetten, een praatje maken of een wandeling met de bewoner. Specifieke vragen over de functie? Bel ons op: 088 – 311 4211


Waar kun je werken als verzorgende IG?
Als verzorgende IG bij Zinzia, kom je te werken op één van onze locaties: Rumah Kita in Wageningen, De Lingehof in Bemmel of de Rijnhof in Renkum.