Leerling verpleegkunde

Solliciteer nu

Leerling verpleegkunde

Ben jij op zoek naar een leer-/werkplek voor je opleiding verpleegkunde niveau 4? Lees dan snel verder en wie weet kan Zinzia iets voor jou betekenen!

24 - 28 uur · Wageningen, Renkum & Bemmel

De functie

Als leerling verpleegkunde bied je samen met alle collega's de bewoners de dagelijkse begeleiding en verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving van de bewoners. Naast collega's spelen ook familie en mantelzorgers hierbij een belangrijke rol. Jij als leerling krijgt alle ruimte om te leren. Je collega's en werkbegeleider leren je alle kneepjes van het mooie zorgvak. 

Zinzia heeft vier locaties gelegen in Wageningen, Renkum en Bemmel. Benieuwd naar onze locaties? Bekijk ze hier

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste leerling die wil starten of al bezig is met de opleiding verpleegkunde niveau 4. Je staat open om te leren en neemt regie over je eigen leerproces. Feedback en reflectie hoort bij je leerproces en daar ga je goed mee om. Je hebt je al aangemeld bij een school of je kan dit op korte termijn in orde maken. Daarnaast is het voor jou geen probleem om een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen. 

Daarnaast:

  • Ben je bereid om ongeveer 24 uur per week te werken in de zorg;

  • Kan je werken tussen 7:00 uur en 23:30 uur;

  • Vind je werken in het weekend geen probleem (twee weekenden in de maand).

Wat bieden wij?

Wij bieden een leer-/werkplek aan in een leuk en hardwerkend team op één van onze locaties. We bieden je de mogelijkheid om tijdens je opleiding op verschillende afdelingen te werken zodat je zoveel mogelijk leert en diverse doelgroepen leert kennen. Kortom een gezellige en leerzame plek waar je uiteraard na je opleiding ook kan blijven werken! 

Concreet bieden wij je:

  • Een leer-/ werkcontract dat past bij jouw opleiding;

  • Zinzia betaalt je opleiding. Daarnaast krijg je de helft van de tijd die je naar school gaat door ons vergoed;

  • Een salaris dat passend is bij de functie, inclusief onregelmatigheidstoeslag (conform cao VVT);

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao VVT.

Enthousiast geworden?

Ben jij die leerling die ons team komt versterken? Dan horen we graag van je via een sollicitatie. Stuur je CV en korte motivatie op via de ''Solliciteer nu'' knop.

Heb je nog vragen over de functie? Dan mag je contact opnemen met praktijkopleider Jorina Mulder via 06 22 83 95 90 of jorina.mulder@zinzia.nl.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via,  088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.