Helpende

Solliciteer nu

Helpende

Heb jij hart voor de ouderenzorg en werk je graag voor bewoners met een Indische of Molukse achtergrond? Dan is Rumah Kita een unieke plek om voor te komen werken.
8 - 24 uur · Wageningen - Rumah Kita

De functie

Je komt te werken op onze somatiek woning. Samen met de woonzorgbegeleider, verzorgende ig en verpleegkundige zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving waar onze bewoners zich veilig voelen.

Als helpende ben je één van de vaste gezichten voor onze bewoners en begeleid je de bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), en help je bij de eet- en drinkmomenten. Daarnaast voer je ook huishoudelijke taken uit. Je kunt goed zelfstandig werken, waarbij je kunt terugvallen op je team. Dit team is een betrokken, enthousiast en een goed functionerend team.

Wie ben jij?

Jij bent een helpende met een groot hart voor ouderen. Je werkt graag hard en probeert altijd liefdevol de bewoners en je collega's te benaderen. Je bent in staat om naast je helpende taken de bewoners te observeren waardoor je altijd goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin. Daarnaast heb je cultuurspecifieke interesse in en bij voorkeur ervaring met onze bewonersgroep. Je vindt het leuk om op verschillende afdelingen bij te springen, en kunt goed schakelen tussen de verschillende doelgroepen, met elk hun eigen uitdagingen. 

Verder:

  • Bezit je een mbo diploma helpende (niveau 2) of helpende plus;

  • Ben je bevoegd en bekwaam;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op Rumah Kita waar wonen bewoners met een Indische en Molukse achtergrond, dit geeft een speciaal karakter aan het huis. Op Rumah Kita hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht, lekker eten, fijne muziek en taal. We verwachten van onze medewerkers dat ze affiniteit met deze doelgroep en hun cultuur hebben, en hun houding en gedrag aanpassen aan de culturele achtergrond van de bewoners. Benieuwd naar onze locatie? Neem hier alvast een kijkje!

Concreet bieden wij je:

  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris als helpende van maximaal € 2.928,86 per maand (FWG 25, cao VVT) bij een fulltime dienstverband (36 uur). In oktober 2024 volgt er een cao salarisverhoging van 2,5%;

  • Een salaris als helpende plus van maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30, cao VVT) bij een fulltime dienstverband (36 uur).In oktober 2024 volgt er een cao salarisverhoging van 2,5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan op een unieke locatie? Solliciteer dan via de onderstaande button.

Heb je nog vragen of wil je eerst eens een vrijblijvende kop koffie drinken en sfeer proeven? Dan kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

"Zorg voor de bewoner alsof het je eigen vader of moeder is."

Linda - Eerst Verantwoordelijke Verzorgende bij Rumah Kita