Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Solliciteer nu

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende ig (EVV) of Verzorgende ig met de ambitie tot EVV!

Toe aan een uitdaging in je zorgcarrière?

Ontwikkel mee met Zinzia! Zet jij je in voor de pg bewoners op de unieke locatie Rumah Kita?

16 - 36 uur · Wageningen - Rumah Kita

“Je ziet een verschuiving in het werk in de zorg. Tien jaar geleden boden we voornamelijk zorg. Maar nu is welzijn steeds belangrijker. Voorheen dachten we in problemen. Iemand had een wond en dat was het probleem. Nu kijken we veel meer naar de behoefte van de bewoner.” (Lees hier het hele interview met Rianne, EVV'er bij Rumah Kita). 

Zinzia ondersteunt oudere mensen met NAH, dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Dat is wat het leven kleur geeft. Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) op Rumah Kita geef je verdieping en kleur aan je vak én aan het welbevinden van onze bewoners!

Wat ga je doen?

Als EVV'er ben je naast de dagelijkse zorg ook de aanjager in het team en het aanspreekpunt voor een aantal bewoners, hun familieleden en mantelzorgers, behandelaren en overige zorgverleners. Je neemt deel aan het Multi Disciplinaire Overleg (MDO) en er is ook de mogelijkheid om leerlingen en stagiaires op de afdeling te begeleiden. Voor je EVV-taken worden uren vrijgemaakt om de kwaliteit te kunnen borgen.

Je komt te werken op een vaste woning. Hier wonen ongeveer negen bewoners. Samen met de woonzorgbegeleider, helpende en verpleegkundige zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving. In de ochtend verzorg je de handelingen bij het ontwaken, opstaan en ontbijt van de bewoners, waarbij elke bewoner zijn of haar eigen dagstructuur heeft. De ene dag verloopt dit geordend en rustig, een andere dag zijn er onrustige momenten. Een aantal bewoners eet in de woonkamer, maar er is ook een aantal die op hun kamer blijft. Deze structuur is voor de bewoners heel belangrijk en draagt bij aan een veilig woon- en werkklimaat. Door middel van jouw observaties en aanvoelend vermogen draag je hier aan bij. Je bent in staat om mee te bewegen met verschillende stemmingen en emoties, en om de rust en structuur te bewaken.

Je werkdag vliegt voorbij met alle voorkomende zorgtaken, het verwelkomen van bezoek en het bijwerken van de administratie. Daarnaast spreek je regelmatig met de arts om te overleggen over een bewoner en help je na de lunch een aantal bewoners die een middagdutje gaat doen. Aan het einde van de werkdag draag je je werk over aan de avond-/nachtdienst.

Wie ben jij?

Jij bent een verzorgende ig met ambitie, of een bevoegd EVV'er, met een groot hart voor ouderen en de doelgroep pg. Je streeft naar zorg van een hoge kwaliteit. Je bent alert en niet bang om dit ook te signaleren en veranderingen omtrent de zorgverlening voor te stellen.

Je kunt je werk zelfstandig uitvoeren. Je spreekt je collega's op een correcte manier aan en je motiveert anderen in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook sta je open voor feedback van je collega's en neem je dit mee in het verbeteren van je eigen handelen. Je schakelt een leidinggevende in wanneer nodig en lost zelf op wanneer mogelijk. Daarnaast ben je goed in staat om contacten te onderhouden. Je doet dit altijd met aandacht en op een tactvolle manier. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Vanuit jouw helikopterview signaleer jij verbeteringen in de zorgverlening, die jij teruggeeft aan de manager. Tot slot heb je cultuurspecifieke interesse in onze bewonersgroep. 

Verder:

 • Beschik je over minimaal een mbo-diploma verzorgende ig, eventueel aangevuld met een diploma EVV;
 • Heb je een diploma verpleegkunde, MZ, social work, SPW, of vergelijkbaar op niveau 3 of 4? Ook dan gaan wij graag in gesprek!
 • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de adl en verpleegtechnische handelingen, en/of bereid tot het volgen van interne bijscholing en e-learning;
 • Heb je affiniteit met de doelgroep;
 • Ben je proactief, flexibel ingesteld en enthousiast;
 • Sta je stevig in je schoenen.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om met een bijzondere doelgroep te werken. Je komt te werken in een divers samengesteld team, op een van de vier locaties van Zinzia, namelijk Rumah Kita te Wageningen. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.zinzia.nl/locaties-landgoed/rumah-kita

Op Rumah Kita wonen bewoners met een Indische en Molukse achtergrond, dit geeft een speciaal karakter aan het huis. Op Rumah Kita hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht, lekker eten, fijne muziek en taal. We verwachten van onze medewerkers dat ze affiniteit met deze doelgroep en hun cultuur hebben, en hun houding en gedrag aanpassen aan de culturele achtergrond van de bewoners. Je krijgt ook scholing om meer geïnformeerd te raken over deze culturele achtergronden.

Verder:

 • Wanneer je een niveau 3 opleiding hebt afgerond is je salaris maximaal €2.937,68) per maand (FWG 35, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Ga je starten als EVV dan is je salaris maximaal €3.159,64 (FWG 40, CAO VVT);
 • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een aanstelling van een jaar met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing;
 • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies je deels je arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met onze recruiters Ellen Delnooz en Carolien van de Wakker via recruitment@zinzia.nl / 088 – 311 4211. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!