Zorgbemiddelaar

Vacature gesloten

Zorgbemiddelaar

Als zorgbemiddelaar vervul je een cruciale rol in het eerste contact tussen mensen met een zorgvraag en Zinzia. Je organiseert de (overbruggings)zorg door snelle en effectieve bemiddeling. Je informeert en geeft advies op het gebied van wonen, welzijn en (verpleeghuis)zorg.

28 - 32 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

De functie

Samen met je collega’s stuur je op een optimale bedbezetting van de organisatie. In de gesprekken die je voert profileer je Zinzia als zorgaanbieder. Je zorgt dat cliënten geplaatst worden op de plek waarbij passende zorg en behandeling geboden kan worden. Je vraagt (her)indicaties aan, beheert de wachtlijsten en indien nodig organiseer je (acute) overbruggingszorg.

In het plaatsingsproces werk je nauw samen met managers, het expertisecentrum en administratieve ondersteuners. Ook onderhoud je contact met externe partijen zoals ziekenhuizen, coördinatiepunten en casemanagers. Het contact dat je hebt is voornamelijk telefonisch en digitaal, het betreft een bureaufunctie. Daarnaast leveren jij en je collega’s een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid en verbetering van de dienstverlening.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast, nauwkeurig en cliëntgericht persoon, die zich wil ontwikkelen als zorgbemiddelaar. Organiseren en plannen vind je leuk, kan snel schakelen en je bent stressbestendig. Je bent een verbinder met inlevingsvermogen die in staat is om goed te luisteren. Daarbij beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Uiteraard heb je een gastvrije en open houding zoals we dit bij Zinzia belangrijk vinden.

Daarnaast:

  • Bezit je over hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een (para)medische, sociale of verpleegkundige richting;

  • Heb je kennis van en ervaring met WLZ indicatiestelling en gezondheidsproblematiek. Daarnaast ben je op de hoogte van de huidige knelpunten in de ouderenzorg;

  • Ben je in ieder geval beschikbaar op de maandagen en vrijdagen en bezit je over eigen vervoer om te kunnen reizen tussen de verschillende locaties;

  • Is ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de ouderenzorg, een pré;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een betrokken, ervaren en gezellig team. De collega’s werken nauw samen, maar zijn ook goed in staat om alleen te werken. Je standplaats wordt grotendeels Oranje Nassau's Oord en deels Rumah Kita. Ook kan het zijn dat je af en toe op een andere locatie werkt. Benieuwd naar de locaties van Zinzia? Neem hier alvast een kijkje!

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling; 

  • Een salaris van maximaal €4.370,94 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 50, CAO VVT);

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in de functie van Zorgbemiddelaar? Solliciteer dan voor 14 juni 2024 via de onderstaande sollicitatiebutton. 

Heb je vragen over de functie? Dan mag je contact opnemen met Liesbeth Corbeek, coördinator Zorgbemiddeling via 06-51498499 of Liesbeth.Corbeek@zinzia.nl.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.