Volg jij een zorgopleiding en ben je op zoek naar een bijbaan?

Solliciteer nu

Volg jij een opleiding in de zorg (vig, verpleegkundige) en ben je op zoek naar een bijbaan?

Kom dan werken bij Oranje Nassau's Oord, Rumah Kita, De Rijnhof of De Lingehof!

4 -24 uur · Wageningen · Bemmel · Renkum

De functie

Volg jij een opleiding in de zorg en wil je deze zomer werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Dit is een geweldige kans om zowel je cv als je bankrekening een boost te geven! Of je nu enkele maanden of langer beschikbaar bent, werkervaring in de zorg is een waardevolle toevoeging aan je opleiding.

Heb je na de zomer interesse om te blijven? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor een werk- en/of leerplek.

Samen met een team ben je aanwezig op de woning waar je bijdraagt aan een sfeervolle en veilige omgeving voor bewoners. Je ondersteunt ouderen in de (thuis)zorg zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Je helpt hen met dagelijkse handelingen zoals aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Afhankelijk van je opleiding kun je ook verantwoordelijk zijn voor taken zoals het delen en toedienen van medicatie, wondverzorging, zwachtelen en injecteren. Daarnaast kunnen het werken met tilliften en het rapporteren van zorgtaken tot je werkzaamheden behoren, als je deze vaardigheden al tijdens je opleiding hebt geleerd en behaald.

Wie ben jij?

Je bent flexibel beschikbaar en een enthousiast, sociaal en zorgzaam persoon die graag de handen uit de mouwen steekt! Daarnaast kijk je er naar uit om deze zomer een steentje bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners. 

Wij bieden zorg aan diverse doelgroepen, waaronder somatiek, (intensieve) pg, revalidatie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hospice zorg. Je komt te werken in een betrokken, ervaren en gezellig team. De collega’s werken nauw samen maar zijn ook goed in staat om alleen te werken. We zijn voor al onze locaties op zoek naar enthousiaste medewerkers. Benieuwd naar onze locaties? Klik hier

Concreet bieden wij je:

  • Een contract, waarvan de startdatum, contractduur en het aantal uren in overleg zijn, afhankelijk van jouw wensen;

  • Een goed salaris variërend tussen FGW 25 (vanaf €14,95 per uur) en FWG 35 (vanaf €15,76 per uur), passend bij jouw zorgopleiding en bevoegdheden;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT. 

Enthousiast geworden?

Kom jij onze teams versterken? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton. Laat ook even weten naar welke locatie je voorkeur uit gaat en welke werk-/stage ervaring je al hebt. 

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.