Verzorgende ig / verpleegkundige intensieve pg

Solliciteer nu

Verzorgende ig / Verpleegkundige intensieve pg 

Wil jij ontwikkelen en verder groeien in je vak? Bezit je geduld en tactiek? Ben je niet bang aangelegd? Wil je met jouw interventies een bijdrage leveren aan een veilige leefomgeving van onze bewoners? Zo ja, lees dan verder over deze uitdagende werkplek en solliciteer, of kom vrijblijvend eens kennismaken. 

16 - 32 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

De functie

Voor onze intensieve pg woning op de locatie Oranje Nassau's Oord zijn we op zoek naar een verzorgende / verpleegkundige die zorg wil bieden aan bewoners die complex gedrag laten zien. Deze doelgroep begeleid je niet zo maar. Vanuit ervaring, tact en teamwork zet je je in voor een veilige leefomgeving die voor alle bewoners zo prettig mogelijk is.

Je komt te werken op een vaste woning. Deze woning is bedoeld voor observatie bij inhuizing van cliënten, voor bewoners die blijvend onrustig en complex gedrag laten zien en voor het doorplaatsen van bewoners van andere pg woningen die onrustiger zijn geworden in hun dementie. Op deze woning worden de bewoners geobserveerd om de juiste structuur en behandeling toegepast te krijgen. Het is voor deze doelgroep belangrijk dat ieder teamlid volgens de gemaakte afspraken handelt.

Het is belangrijk om samen met het team op een juiste manier zorg te verlenen. Denk hierbij aan het begeleiden van onrustige bewoners, delen van medicatie en het uitvoeren van medische handelingen op basis van de zorgplannen. Elk mens is uniek en vanuit die benadering zul je ook moeten werken.

Wie ben jij?

Jij hebt hart voor bewoners op de pg woning die verzorging en juist ook begeleiding nodig hebben. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en op het gedrag van de bewoners. In stress situaties bewaar jij het overzicht en de rust voor je collega's en de bewoners. Samen met het team wil je werken aan een veilige en liefdevolle omgeving. Ook ben je flexibel in je zorgverlening en kan je jouw houding en benadering aanpassen aan de bewoners. Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt kennis van en affiniteit met deze doelgroep. Je kunt goed voor jezelf zorgen en hebt een leergierige houding. 

Verder :

  • bezit jij een diploma mbo verzorgende ig niveau 3 of verpleegkundige niveau 4;
  • is ervaring met deze doelgroep een pré;
  • sta je open voor scholing en intervisie;  
  • ben je in staat om professioneel  om te gaan met gedragsproblematiek en onrust van de bewoners en kan je op een juiste wijze de familie hierbij betrekken.


Wat bieden wij?


  • een aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vast contract;
  • een passend salaris, vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
  • de mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen;
  • werken op een prachtige, bosrijke en historische locatie.


Interesse en solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Solliciteer dan via de onderstaande button ''Solliciteer nu''. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiters: Ellen Delnooz 06 12 95 86 13 of e.delnooz@zinzia.nl en Carolien van de Wakker 06 12 41 26 76 of carolien.vandewakker@zinzia.nl

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!