Verpleegkundige nachtzorg

Solliciteer nu

Verpleegkundige nachtzorg

Zinzia verwelkomt graag een toegewijde en een gepassioneerde verpleegkundige die graag in de nachten wil bijdragen. Ben jij iemand met een sterk karakter, die het als een mooie kans ziet om op diverse locaties onze bewoners de beste zorg te bieden tijdens de nachtelijke uren? Dan nodigen we je van harte uit om ons team te versterken!

Liever eerst eens vrijblijvend koffiedrinken en praten over de mogelijkheden? Meld je hier aan! 

Full-time / Part-time · Alle locaties

De functie

Voor onze locaties in Bemmel, Renkum en Wageningen zijn we op zoek naar een verpleegkundige die in de nachten wil werken. Op deze locaties hebben we de volgende doelgroepen: pg, somatiek, intensieve pg, GRZ, NAH/GP en hospicezorg. In de nachten werk je op wisselende locaties en ben je inzetbaar op alle afdelingen.


Naast het werk op de afdelingen is er ook een zogenaamde bedienpost. Dit is een centrale plek waar alle zorgmeldingen (bellen) binnenkomen. De medewerker van de nachtdienst die achter de bedienpost zit, analyseert de meldingen voordat hij/zij deze doorzet naar de zorgtelefoons van de overige medewerkers. Deze analyse gebeurt op basis van de informatie in de zorgplannen, de sensoren en eventueel de camera in de kamer van de bewoner.


Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een comfortabele en veilige nacht voor onze bewoners. Je vindt het belangrijk om samen met het team op een juiste manier zorg te verlenen in de nachten. Denk hierbij aan het begeleiden van onrustige bewoners, delen van medicatie en het uitvoeren van medische handelingen op basis van de zorgplannen. Als eerst aanspreekbare verpleegkundige ben je eindverantwoordelijk voor de locatie. Daarnaast maak je ook deel uit van de triage en waar nodig schakel je de dienstdoende arts in. Het bevorderen van het welbevinden van bewoners staat altijd bij jou centraal!

Wie ben jij?

Jij ben goed in staat de regie te pakken tijdens de nachten. Je stelt op een daadkrachtige manier prioriteiten en bewaart het overzicht. Beslissingen durf jij te nemen en je hebt echt een hart voor de bewoners op de diverse afdelingen. Je werkt natuurlijk graag in de nachten. Verder steek je je handen uit de mouwen tijdens je werk en werk je graag in een team van gedreven medewerkers. Je benadert je werk op een professionele manier, terwijl je tegelijkertijd een gevoel van verbondenheid met de bewoners creëert.

Daarnaast:

  • Beschik jij over een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5;

  • Ben je aantoonbaar bevoegd en bekwaam, of bereid dit weer te worden. Hier helpen we je graag mee middels interne scholingsmogelijkheden;

  • Is ervaring met domotica een pré;

  • Ben je communicatief vaardig;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op wisselende locaties, wil je meer informatie over? Neem dan snel een kijkje door hier te klikken! Je komt terecht in een prettige teams, waar de collega's goed op elkaar ingespeeld zijn. Samen met deze collega's zorg jij elke dag weer voor een prettige leefomgeving voor onze bewoners.

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris van maximaal €3.848,27, bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 45, cao VVT). In oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2.5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.