Verpleegkundige, somatiek

Solliciteer nu

Verpleegkundige, somatiek

Voor onze locatie in Oranje Nassau's Oord in Wageningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige somatiek!

24 - 32 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

Wat ga je doen?

Je komt te werken op een vaste, nieuwe woning. Samen met de woonzorgbegeleider, verzorgende ig en helpende zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving waar onze bewoners zich veilig voelen.

Als verpleegkundige ben je het vaste gezicht voor onze bewoners, aan wie je somatische zorg verleend. Het zorgaccent ligt op het lichamelijke aspect. Er is veel interactie met de bewoners, waardoor je een band met ze kunt opbouwen. Daarnaast doen de bewoners mee aan activiteiten en wordt er onderling plezier gemaakt.

Als verpleegkundige ondersteun je de bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen en voer je de verpleegtechnische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Daarnaast ben je inzetbaar als eerst aanspreekbare verpleegkundige (EAV) op locatie, doe je triage, begeleid je opnames, stel je zorgplannen op en begeleid je de familie van onze bewoners.

Je kunt goed zelfstandig werken, waarbij je kunt terugvallen op je team. Dit team is een betrokken, enthousiast en goed functionerend team.

Er wordt gewerkt tussen 07:00 en 23:00 uur.


Wie ben jij?


Jij bent een enthousiaste verpleegkundige en zet de zorg voor onze bewoners op de eerste plaats. Naast de lichamelijke zorg vind je het ook belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je een band met hen op. Vanuit jouw helikopterview signaleer jij verbeteringen in de zorgverlening, die jij teruggeeft aan de manager. Tot slot ben je zelfstandig, maar ook in staat om samen te werken met een enthousiast team, waarbij jij het begeleiden van leerlingen en het coachen van collega’s op je neemt.

Verder:
  • Beschik je over een mbo-diploma verpleegkunde (niv. 4) en ben je BIG geregistreerd;
  • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de adl en verpleegtechnische handelingen, en/of bereid tot het volgen van interne bijscholing en e-learnings;
  • Is er de mogelijkheid tot EAV diensten;
  • Ben je proactief, flexibel ingesteld en enthousiast;
  • Sta je stevig in je schoenen.

Wat bieden wij?

  • Een organisatie waar met passie en tomeloze inzet gewerkt wordt aan goede zorg voor onze kwetsbare ouderen;
  • Een aanstelling van een jaar met de intentie te verlengen;
  • Een salaris in functiegroep 45, CAO VVT bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Enthousiast geworden?

Je sollicitatie zien we graag middels je CV en motivatiebrief tegemoet via onderstaande button ‘’Solliciteer nu’’. Ben je geen verpleegkundige, maar spreekt het werken met deze doelgroep je wel aan? Ook dan horen we graag van je.

Voor vragen kan je contact opnemen met recruiters Carolien van de Wakker, carolien.vandewakker@zinzia.nl of 06 12 41 26 76 en Ellen Delnooz, e.delnooz@zinzia.nl of 06 12 95 86 13. 

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!