Verpleegkundige, de Lingehof

Solliciteer nu

Verpleegkundige

Kom jij ons team versterken?

16 - 32 UUR · BEMMEL

Werken bij Zinzia

Hoe ziet jouw werkdag als verpleegkundige eruit?

Om 06.45 uur loop je de woning op en start je de dag met een kop koffie terwijl je bij praat met collega’s, voordat de overdracht met de nachtdienst plaatsvindt. In de overdracht bespreken jullie alle bewoners. Je hoort dat meneer de Jong erg achteruit is gegaan afgelopen nacht. Je loopt gelijk bij hem langs. Jij belt de familie direct na de overdracht om door te geven dat zijn situatie verslechtert. De familie geeft aan zo snel mogelijk te komen.

Aanspreekpunt
Dan start je om 7.30 uur met de verzorging van alle bewoners en breng je de medicatie rond. Verder ondersteun je een collega met de verpleegtechnische handelingen. Iets voor 9 uur komt de familie van meneer de Jong binnen. Je begeleidt hen naar zijn kamer, geeft wat uitleg over de situatie en zorgt voor een kop koffie. Je geeft aan dat ze jou de hele dag mogen opzoeken voor vragen en je laat weten dat je regelmatig even langs komt om te kijken hoe het gaat. Rond 10.00 uur zijn je collega’s klaar met de meeste bewoners. Ze ondersteunen jou met de laatste mensen.

Een opname
Daarna zitten de meeste bewoners in de woonkamer waar jullie koffiedrinken en een aantal bewoners de krant leest of tv kijkt. Ondertussen loop je nog een keer naar meneer de Jong toe om te kijken of hij nog lekker ligt. Je ziet aan hem dat hij pijn heeft. Je belt de arts op om te overleggen over het eventueel starten van morfine. Zij komt later op de dag langs om te overleggen met jou en de familie. Er staat voor vandaag ook een opname gepland, je leest je nog even in waarna je de kamer controleert of deze helemaal gereed is.

Bellen met de arts
Je wordt gebeld door de arts, ze heeft nu tijd om langs te komen. Je gaat weer terug naar de afdeling en begeleidt de arts naar de kamer van meneer de Jong. Met elkaar nemen jullie de situatie door en in overleg met de familie maken jullie een plan voor de komende tijd. De familie is ontdaan na het gesprek en je blijft om informatie te geven en hun vragen te beantwoorden.

Voorraad en bestellingen
Daarna is het weer tijd voor medicatie waarna een aantal bewoners gaat slapen. Je regelt nog een aantal zaken voor andere bewoners en zorgt ervoor dat de woning is opgeruimd. Samen met een collega loop je de verschillende voorraden door en doen jullie de bestellingen. Om 15:00 uur komen jouw collega’s van de avonddienst binnen en draag je alles over van de dag. Je loopt samen met je collega van de avonddienst langs bij meneer de Jong, wenst de familie sterkte toe en draagt alles over. Daarna is het weer tijd om naar huis te gaan. 

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige en zet de zorg voor onze bewoners op de eerste plaats. Naast de lichamelijke zorg vind je het ook belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je een band met hen op. Vanuit jouw helikopterview signaleer jij verbeteringen in de zorgverlening, die jij teruggeeft aan de manager. Tot slot ben je zelfstandig, maar ook in staat om samen te werken met een enthousiast team, waarbij jij het begeleiden van leerlingen en het coachen van collega’s op je neemt.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma verpleegkunde (niveau 4);
  • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen;
  • Je beschikt over goede gespreksvaardigheden en bent stressbestendig;
  • Tot slot ben jij BIG geregistreerd.

Wat bieden wij?
Je gaat werken op één van de vier locaties van Zinzia, namelijk de Lingehof in Bemmel. Deze locatie staat midden in het dorp en kenmerkt zich door de lokale sfeer en cultuur. Nieuwsgierig naar de locatie? Klik dan hier!

Wat bieden wij concreet?

  • Een salaris van maximaal € 3.471,49 per maand (functiegroep 45, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing;
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Ben je enthousiast?
Wanneer je enthousiast bent geworden voor deze functie zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet via deze pagina. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking en rondleiding kun je contact opnemen met onze recruiters Ellen Delnooz en Carolien van de Wakker via 088 311 42 11 of recruitment@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!