Vakantiewerk

Solliciteer nu

Vakantiewerk 

Kom jij deze zomer kennismaken met het werken in de ouderenzorg? Een boost voor je cv én je bankrekening?

Of je nu voor een paar weken of voor langere tijd beschikbaar bent, werkervaring in de zorg is een ervaring voor het leven!


Wil je na de zomer blijven werken bij ons? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een werk- en/of leerplek te bespreken. 

4 - 36 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

De functie

Je houdt je bezig met het eten en drinken voor de bewoners en bent daarnaast de ogen en oren in de huiskamer.  Net als het hele team draag je bij aan een sfeervolle en veilige omgeving voor de bewoners. Je ondersteunt de bewoners bij alle zaken die ze zelf nog kunnen doen en helpt daar waar nodig. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor een opgeruimde en nette keuken en voor de online bestellingen van de boodschappen en maaltijden. Heb je gerichte werkervaring en/of al stage gelopen in de zorg? Dan ondersteun je mogelijk ook in de directe zorg, afhankelijk van je bevoegd- en bekwaamheden.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast, sociaal en zorgzaam persoon die graag de zomer bij ons doorbrengt! 


Wat bieden wij?

Binnen Zinzia zijn wij altijd op zoek naar bevlogen en enthousiaste medewerkers die de zorg voor de bewoners op de eerste plek zetten! Wij bieden zorg aan diverse doelgroepen, waaronder somatiek, (intensieve) pg, revalidatie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hospice zorg. Je komt te werken in een betrokken, ervaren en gezellig team. De collega’s werken nauw samen maar zijn ook goed in staat om alleen te werken. We zijn voor al onze locaties op zoek naar enthousiaste medewerkers. Benieuwd naar onze locaties? Kijk dan hier!

Concreet bieden wij je:

  • Een contract, waarvan de duur en het aantal uren in overleg zijn, afhankelijk van jou wensen;
  • Een goed salaris. passend bij de functie van minimaal €13,01 bruto per uur conform CAO VVT;
  • Een mooie ervaring voor op je cv!

Enthousiast geworden?

Wil jij deze zomer bij Zinzia aan de slag? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton! Laat even weten naar welke locatie je voorkeur uit gaat en of je al werk-/stage ervaring hebt. 

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met recruitment via 088 311 4211 of recruitment@zinzia.nl.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.