Medewerker gastvrijheid

Solliciteer nu

Medewerker gastvrijheid

Ben jij de gastvrije en flexibele horecatopper die onze bewoners, gasten én buurtgenoten een warm welkom geeft?

10 - 28 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

De functie

Voor onze locatie Oranje Nassau’s Oord zijn wij op zoek naar een ondernemende medewerker gastvrijheid, bij wie klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Samen met je collega's zorg je voor een optimale klantbeleving; voor onze bewoners en hun bezoek, onze eigen medewerkers én de buurtgenoten! Je kunt worden ingezet op beide locaties.

Als medewerker gastvrijheid heet je je gasten welkom, serveer je verschillende soorten drankjes en heerlijke gerechten. Je zorgt ervoor dat alles schoon en netjes is, je een opgeruimde en lege werkplek hebt en je hebt gevoel voor een gezellige en sfeervolle aankleding. Je helpt mee met de organisatie van gezellige activiteiten voor onze bewoners, zoals een dineravond, een bingo-avond of een markt.

Daarnaast draag je zorg voor administratieve en telefonische taken, zoals je mail en agenda. Ook bespreek je cateringaanvragen en werkt deze uit, daarnaast verwerk je aanvragen via Mijn Serviceplein.

Als medewerker gastvrijheid verzorg je ook diverse cateringpartijen. Jij bent degene die ervoor zorgt dat het allemaal perfect geregeld is, zodat onze medewerkers of gasten met een fijn gevoel aan hun overleg of bijeenkomst kunnen beginnen.

Wie ben jij?

Als een attente en veelzijdige professional ben jij een echte aanpakker. Met een scherp oog voor de behoeften van gasten, weet je feilloos hoe je ze moet benaderen. Of het nu gaat om het serveren van een perfecte kop koffie met alle benodigde serveertechnieken, of het verstrekken van handige informatie met behulp van Outlook, Word en Excel. Daarnaast kun jij tekenen voor een pakketje en ervoor zorgen dat het bij de juiste persoon terechtkomt, of verwijs je gasten door naar verschillende locaties. Bij jou zijn gasten aan het juiste adres.

Je begrijpt dat voorraadbeheer op het werk zorgvuldig dient te gebeuren. En laten we niet vergeten dat we iedere ochtend de kranten van onze bewoners voorzien van een mooie quote… Ook jij wordt blij van de reacties die je hierop krijgt!

Jij begrijpt als geen ander dat omzet belangrijk is en upselling gaat jou gemakkelijk af. Je hebt de vaardigheid om gasten te overtuigen van extra aankopen, of het nu gaat om heerlijke lekkernijen of aantrekkelijke items. Zo draag je niet alleen bij aan de omzet, maar geef je gasten ook de kans om nog meer te genieten.

Daarnaast:

  • Ben je bekend met de HACCP richtlijnen en handel je daarnaar;

  • Ben je flexibel inzetbaar met beschikking over eigen vervoer, zodat je makkelijk kunt schakelen tussen onze verschillende locaties;

  • Beschik je over ervaring in een soortgelijke functie en heb je affiniteit met onze doelgroep. 

Wat bieden wij?

De locatie waar jij komt te werken is Oranje Nassau’s Oord. Deze locatie staat bekend om zijn prachtige locatie midden in het bos en zijn rijke geschiedenis, meer informatie over deze locatie staat hier!

Binnen Zinzia vinden we de horecafaciliteiten belangrijk en willen we graag de dienstverlening blijven verbeteren. Jouw ideeën en inbreng zijn van harte welkom! We bieden je een afwisselende baan in de horeca met gunstige arbeidsvoorwaarden. Je werktijden liggen tussen 08:00 uur en 20:30 uur en je kunt op alle dagen van de week ingezet worden, om de week in het weekend als ook in de vakanties.

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris van maximaal €2.928,86 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 25, CAO VVT). In oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. 


Enthousiast geworden?

Word jij het vertrouwde gezicht van onze horecalocaties? Solliciteer dan voor 10 maart 2024 via de onderstaande sollicitatiebutton. Indien de perfecte kandidaat gevonden is, zal de vacature eerder gesloten worden.

Heb je vragen over de functie? Dan mag je contact opnemen met Bob Janssen, Teammanager Ontvangst & Gastvrijheid, via 06-45859274

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.