Manager bedrijfskundige ondersteuning en administraties / manager finance en control (mt-lid)

Solliciteer nu

Manager bedrijfskundige ondersteuning & administraties /  finance en control (mt-lid)

Zinzia Zorggroep is volop in ontwikkeling. Wij hebben plek voor een gedreven manager, die op een gezonde manier met ons meestuurt richting de ouderenzorg van de toekomst!

32 - 36 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

De functie

Als manager bedrijfskundige ondersteuning & administraties ben je lid van het mt en daarmee medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Zinzia. Je bent adviseur van de bestuurder en de directeur Zorg en Behandeling en stuurt direct en indirect 15 collega's aan. Deze collega's zijn werkzaam op de financiële administratie, de salarisadministratie, de cliëntenadministratie en de afdeling bedrijfskundige ondersteuning. Als mt-lid sluit je als gesprekspartner aan bij de commissie van Raad van Toezicht (en auditcommissie), de OR en de centrale cliëntenraad, en ondersteun je de bestuurder bij presentaties. Daarnaast geef je uitvoering aan het opgestelde financieel beleid. Dat beleid evalueer je en stel je indien nodig bij. Samengevat bevat het financieel beleid een opsomming van alle taken, verantwoordelijkheden en processen van de financiële functie binnen Zinzia. Hieronder vallen vanzelfsprekend zaken als het opstellen van de jaarrekening, periodieke rapportages, ontwikkeling van nieuwe (geautomatiseerde) rapportages en de begroting. Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement, treasury, de inkomstenstroom en kostenbeheersing. In het kader van kostenbeheersing is voor de afdeling bedrijfskundige ondersteuning een belangrijke rol weggelegd in optimalisatie in brede zin. Denk aan het opstellen van businesscases en door ondersteunend en soms ook meesturend partner te zijn voor andere bedrijfsonderdelen. Bovendien is de financiering van de ouderenzorg in de nabije toekomst een uitdaging. Hoe blijf je gezond én ontwikkel je door? Als mt-lid ben je integraal verantwoordelijk voor een gezonde en duurzame bedrijfsvoering. Ten slotte onderhoud je contacten met externe stakeholders, zoals de bank, Stichting Waarborgfonds voor de Zorgsector en de accountant.

Wie ben jij?

Van nature ben je nieuwsgierig, sociaal en communicatief vaardig. Als bewaker van het geld denk jij in business cases en ben je continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. In principe moet elke beslissing ook financieel onderbouwd zijn en zichtbaar vertaald naar concrete resultaten en inspanningen. Je bent zorgvuldig en hebt een uitstekend gevoel voor getallen. Je bent in staat de getallen te vertalen naar de praktijk en hebt affiniteit met het verder digitaliseren van de afdeling. Je bent in het bezit van goede advies- en presentatievaardigheden en empathisch vermogen. Met je kennis van de betreffende doelgroep kan je de boodschap op een begrijpelijke en toegankelijke manier overbrengen waarbij je je zakelijkheid niet uit het oog verliest. Soms is het nodig om waarschuwend te zijn, of neem je een actief adviserende rol aan. Je werkt integraal en overziet het totaalbeeld van exploitatie, balans, prognose, alle projecten, liquiditeit en de financiële en/of strategische risico’s.

Daarnaast:

  • Ben je gediplomeerd registeraccountant of registercontroller;
  • Is het een pre als je ruime ervaring hebt binnen de ouderenzorg, en bekend bent met relevante wetgeving (WOZO, SWZ) en de diverse financieringsstromen (o.a. Wlz, GRZ, ELV);
  • Heb je veel ervaring met datagedreven werken en is je kennis van alle relevante automatisering een vanzelfsprekendheid; 
  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. 


Wat bieden wij?

Zinzia heeft een belangrijke maatschappelijke rol. We willen bijdragen aan een prettig en kleurrijk leven van kwetsbare ouderen. In onze bedrijfsvoering zijn we steeds gericht op de toekomst. Want ook in 2030 willen we er voor ouderen zijn. We zorgen ervoor dat we wendbaar zijn en dat onze organisatie financieel gezond blijft. We richten ons werk voortdurend slimmer en zinvoller in. Dat betekent ook dat we goed aansluiten bij wat de bewoners zelf kunnen. Daarnaast zijn we steeds bezig met innovatie; met nieuwe middelen kunnen we betere zorg bieden.

Onze vier locaties hebben elk hun eigen, unieke karakter. Je standplaats wordt Oranje Nassau's Oord in Wageningen. Een prachtige, historische locatie op een bosrijk landgoed! Hier hebben we een ''Warm Welkom'' waar je bijvoorbeeld heerlijk kunt lunchen, maar we maken er ook graag boswandelingen. Benieuwd naar de locaties? Neem hier alvast een kijkje! 

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • Een salaris ingeschaald in FWG 65 (maximaal €6.117,33) of FWG 70 (maximaal €7.293,58) conform cao VVT, afhankelijk van je ontwikkelpad. Per 1 oktober 2023 volgt een loonsverhoging van 5%, per 1 maart 2024 en per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%;
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao VVT;
  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of een bijdrage in de kosten van je sport abonnement. 

Enthousiast geworden?

Direct solliciteren kan via onderstaande button ''Solliciteer nu''. De vacature sluit op 2 oktober 2023. Uiterlijk 6 oktober ontvang je een reactie op je sollicitatie. De eerste gesprekken vinden plaats in week 41. 

Voor vragen over de vacature mag je contact opnemen met de adviseurs Werving & Selectie, via 088 311 4211 of via werving.selectie@zinzia.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.