Hoofd BHV / stafmedewerker facilitair

Solliciteer nu

Hoofd BHV / stafmedewerker facilitair

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een doortastende en communicatief vaardige hoofd BHV / stafmedewerker facilitair. Je werk is gericht op veiligheid en optimale ondersteuning van alle Services, waarmee je bijdraagt aan de integrale levenskwaliteit van bewoners.

24 - 32 uur · Wageningen · Bemmel · Renkum

De functie

Deze functie is opgedeeld in twee hoofdtaken. Allereerst ben je werkzaam als hoofd BHV, waarin je de teammanager Vastgoed en Veiligheid adviseert en ondersteunt ten aanzien van de ontwikkeling, implementatie van beleid omtrent veiligheid. Je coördineert de activiteiten, bent aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen op het gebied van BHV. Je ontwikkelt en (her)schrijft beleid en houdt deze actueel. Denk hierbij aan het tweejaarlijks controleren en zo nodig aanpassen van het bedrijfsnoodplan, de vluchtroutes en nooddeuren, controle van noodverlichting en visuele communicatie en de controle op de status van de opgeleide BHV-ers.

Daarnaast ben je werkzaam als stafmedewerker facilitair, waarin je de Manager en Teammanagers Services adviseert en ondersteunt met betrekking tot het optimaliseren van processen en beleid. De afdeling Services is een dienstverlenende afdeling die het primaire zorgproces en collega’s adviseert, faciliteert en ondersteunt. Een groot deel van de afdeling Services is gericht op facilitair, met daarnaast het Serviceplein, Vastgoed & Veiligheid, Regie & Inkoop, Ontvangst & Gastvrijheid, Voeding & Logistiek en Zorgbemiddeling.

Zinzia ouderenzorg biedt multidisciplinaire, kwalitatief goed geregisseerde en gecoördineerde inzet van kennis, kunde en middelen. Eigenheid, levensgeluk en een zinvolle dagelijkse routine zijn daarbij onze uitgangspunten. De missie, (zorg)visie en grondhouding van Zinzia zijn hierin steeds onze leidraad. Services is een afdeling die verweven is in de hele organisatie en op die manier bijdraagt aan deze missie en daarmee aan de integrale levenskwaliteit van bewoners.

Wie ben jij?

Je bent stressbestendig en houdt overzicht in het geval van calamiteiten. Je beschikt over doorzettingsvermogen wat nodig is bij het verrichten van controles op de naleving van richtlijnen en procedures. Je bent integer en representatief in voorkomen en gedrag bij het onderhouden van intern en externe contacten.

Je bent oplettend bij het volgen van ontwikkelingen in het vakgebied en het bewaken, evalueren en op elkaar afstemmen van diverse activiteiten op onder andere het gebied van BHV.

Je bezit sociale vaardigheden, zoals luisteren, tact en omgaan met weerstanden, nodig bij uiteenlopende contacten in alle lagen van de organisatie. Daarnaast heb je een open en collegiale houding, welke je nodig hebt voor het samenwerken, het afstemmen en het verbeteren van diverse werkprocessen en de implementatie van het beleid en het werken in projecten.

Verder:

  • Ben je digitaal vaardig, zelfstandig en initiatiefrijk;

  • Ben je in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Bezit je een relevant hbo-diploma, bij voorkeur aangevuld met kennis en deskundigheid op het gebied van BHV en bedrijfsprocessen. Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving en je zorgt er voor dat je dat blijft;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanleveren.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een betrokken en ervaren team. Je geeft functioneel leiding aan de BHV-organisatie, bestaande uit locatie gebonden BHV-coördinatoren en BHV-ers. Je standplaats wordt grotendeels Oranje Nassau's Oord van waaruit je (met eigen vervoer) ook de de andere locaties bezoekt. Klik hier voor een impressie van de locaties van Zinzia.

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling, startdatum bij voorkeur per augustus 2024 of in overleg;

  • Een salaris van maximaal €4.370,94 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 50, cao VVT);

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of een bijdrage aan de kosten van een sportabonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan voor 21 juni 2024 via de onderstaande sollicitatiebutton. 

Heb je vragen over de functie? Dan mag je contact opnemen met naam Teammanager Vastgoed & Veiligheid via 06 45 974 773 of norbert.konings@zinzia.nl.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.