Helpende, somatiek. Werken onder schooltijden!

Solliciteer nu

                Helpende, somatiek.                 Werken onder schooltijden!

Voor onze historische en landelijk gelegen locatie Oranje Nassau's Oord zijn wij op zoek naar enthousiaste helpenden voor de afdeling somatiek.

14 - 24 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

Wat ga je doen?

Samen met de woonzorgbegeleider, verzorgende ig en verpleegkundige zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving waar onze bewoners zich veilig voelen.

Als helpende ben je één van de vaste gezichten voor onze bewoners, aan wie je somatische zorg verleend. Het zorgaccent ligt op het lichamelijke aspect. Er is veel interactie met de bewoners, waardoor je een band met ze kunt opbouwen. Daarnaast doen de bewoners mee aan activiteiten en wordt er onderling plezier gemaakt.

Als helpende begeleid je de bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen en help je bij de eet- en drinkmomenten. Daarnaast voer je ook huishoudelijke taken uit. Je kunt goed zelfstandig werken, waarbij je kunt terugvallen op je team. Dit team is een betrokken, enthousiast en goed functionerend team.


Wie ben jij?

Jij bent een helpende met hart voor de mens. Met aandacht zet je de bewoners, met de zorg die ze vragen, op de eerste plaats.

Daarnaast:

  • Beschik je over een mbo diploma helpende (niv. 2) of een vergelijkbaar diploma;
  • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de adl;
  • Ben je een doorpakker, en heb je oog voor de bewoners en hun omgeving;
  • Kun je zelfstandig werken;
  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op locatie Oranje Nassau's Oord (Wageningen), een prachtige, historische locatie op een bosrijk landgoed! Je krijgt de mogelijkheid om te werken onder schooltijden, bijvoorbeeld tussen 08:30 en 11:30 uur.

Concreet bieden wij je: 

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • De mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld helpende plus;
  • Een salaris in functiegroep 25 (max. €2.853,86), cao VVT bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Per 1 maart 2024 en per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%; 
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;
  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al door onze prachtige tuin lopen? Je reactie zien we graag tegemoet via onderstaande button ‘’Solliciteer nu’’!

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking en rondleiding kun je contact opnemen met Werving & Selectie via werving.selectie@zinzia.nl of 088 311 42 11

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia. Samen vinden we de baan die bij jou past!