(GZ)-Psycholoog

Solliciteer nu

(GZ)-Psycholoog

Ben jij een energieke psycholoog met passie voor de ouderenzorg? Wij zoeken een psycholoog die ons team wil versterken.

24 -32 UUR ·  WAGENINGEN ·  RENKUM ·  BEMMEL

We zoeken een GZ of basispsycholoog die houdt van een afwisselende baan. Bij ons is geen werkdag hetzelfde! Hulpvragen zijn uitdagende puzzels die we samen met cliënt, team en familie proberen op te lossen. Daarbij staat het belang van de cliënt natuurlijk centraal en draait het om kwaliteit van leven, waardigheid en zingeving. Kom jij met jouw kennis, goede contactuele eigenschappen, humor en relativeringsvermogen samen met ons mee puzzelen?

De functie

Als psycholoog werk je samen met alle collega's in de zorg om onze bewoners zo plezierig mogelijk te laten leven. Binnen Zinzia wonen mensen met psychogeriatrische, somatische en gerontopsychiatrische zorgvragen. Het werk is heel divers. Het gaat om diagnostiek, behandeling en deskundigheidsbevordering bij problemen op het gebied van cognitie, stemming en gedrag. Hiervoor is goed contact met cliënt, mantelzorg en team van belang. Met hen evalueer je probleemgedrag en stel je samen plannen op om gedrag te beïnvloeden.

We zijn onderdeel van het multidisciplinaire team en hebben een goede positie binnen de organisatie. Dit blijkt o.a. uit structurele gedragsvisites en omgangsoverleggen op de afdelingen. Daarnaast krijg je de gelegenheid om mee te denken over beleid en lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zorgverlening aan ouderen met complexe problematiek vanuit jouw vakgebied.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een (GZ)- psycholoog die met veel enthousiasme ons team komt versterken. Je hebt hart voor de ouderenzorg en je werkt graag in een team. Je houdt van afwisselend werk, bent pro-actief en kunt goed zelfstandig werken.

Verder:

  • Heb je een universitaire master psychologie afgerond.
  • Is ervaring binnen de ouderenzorg een pré.
  • Beschik je over eigen vervoer.


Wie zijn wij?

Zinzia Zorggroep heeft 4 heel verschillende locaties, waaronder een verpleeghuis voor Indisch-Molukse mensen. Binnen de locaties hebben we gespecialiseerde woongroepen, zoals PG-plus , gerontopsychiatrie, NAH en revalidatie. Daarnaast zijn we actief buiten de muren in een ambulant team en de eerstelijn. We maken o.a. gebruik van oplossingsgerichte therapie, CGT en VIO (video-interventie in de ouderenzorg).


De vakgroep psychologie bestaat uit 8 psychologen en een stagiaire, waaronder 2 GZ-psychologen en 1 GZ-psycholoog in opleiding. We hebben een opleidingsplaats voor de GZ-opleiding (RINO Amsterdam, specialisatie GZ-ouderenpsychologie), dus ook de komende jaren blijven we psychologen opleiden tot GZ psycholoog. We werken samen met een SPV-er in het begeleiden van teams bij probleemgedrag.

En verder werken we natuurlijk nauw en plezierig samen met de andere vakgroepen binnen het expertise centrum van Zinzia.


Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende werkomgeving aan waarin je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen en verder te leren. We zijn aangesloten bij de PGD in Laren. We bieden starters een aantal basiscursussen aan, wekelijks werkbegeleiding en de mogelijkheid tot supervisie. Ook meer ervaren collega's krijgen vanzelfsprekend de mogelijkheid om kennis up to date te houden door scholingen.

Alle feiten op een rij:

  • Een salaris van maximaal €4.744,40 bruto per maand op basis van een fulltime dienst verband (FWG 60, CAO VVT).
  • Het salaris voor een GZ-psycholoog is maximaal €5.544.67 bruto per maand op basis van een fulltime dienst verband (FWG 65, CAO VVT).
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de CAO VVT.
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging of een vaste aanstelling.


Interesse en solliciteren.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Solliciteer dan via deze pagina. De vacature sluit op maandag 30 november 2020. Wanneer je nog vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Mariëtte Kroezen, GZ psycholoog via 088-3114200. Voor vragen rondom de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ellen Delnooz, recruiter via 06 12 95 86 13 of e.delnooz@zinzia.nl.