Flexmedewerker Rumah Kita

Solliciteer nu

Flexmedewerker Rumah Kita

Ben jij flexibel en wil jij graag zelf bepalen wanneer je werkt met een doelgroep naar keuze? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Rumah Kita zijn we namelijk op zoek naar zorgtoppers die onze teams komen versterken op flexibele basis.
Full-time / Part-time · Wageningen - Rumah Kita

De functie

Binnen het team van de flexpool is er ruimte voor helpenden (plus), verzorgenden ig en verpleegkundigen. Op Rumah Kita wonen bewoners van de doelgroep somatiek, pg, NAH en kleinschalig wonen.

Als flexmedewerker werk je op flexibele basis op de verschillende woningen van onze locatie Rumah Kita. Je biedt onze bewoners de dagelijkse begeleiding en verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving voor de bewoners. Naast collega's spelen ook familie en mantelzorgers hierbij een belangrijke rol.

De diensten liggen tussen 07.00 en 23.00 uur. Doordat jij werkzaam bent vanuit de flexpool ben je in de mogelijkheid om je eigen rooster in te richten.

Ben jij nog student en volg jij de opleiding verzorgende ig of verpleegkundige? Ook dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden binnen onze flexpool!

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om op verschillende afdelingen bij te springen, en kunt goed schakelen tussen de verschillende doelgroepen, met elk hun eigen uitdagingen. Je bent goed in staat om naast je taken de bewoners te observeren waardoor je ten alle tijden goed op de hoogte bent van hun gedrag en veranderingen hierin.

Daarnaast:

  • Beschik je over een diploma passend bij de functie op mbo niveau 2, 3 of 4;

  • Ben je bevoegd en bekwaam;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken op een locatie voor bewoners met een Indische en Molukse achtergrond, dit geeft een speciaal karakter aan het huis. Op Rumah Kita hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht, lekker eten, fijne muziek en taal. We verwachten van onze medewerkers dat ze affiniteit met deze doelgroep en hun cultuur hebben, en hun houding en gedrag aanpassen aan de culturele achtergrond van de bewoners. Wil je meer weten over deze unieke locatie? Klik hier!

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Een salaris passend bij de functie en ervaring (cao VVT). In oktober 2024 volgt er een cao salarisverhoging van 2,5%;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Kom jij onze teams versterken op deze unieke locatie? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton. 

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.