EVV, Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Solliciteer nu

EVV, Eerst Verantwoordelijk Verzorgende 

Toe aan een uitdaging in je zorgcarrière?

Ontwikkel mee met Zinzia! Zet jij je in voor de bewoners van onze unieke locatie Oranje Nassau's oord? Lees verder, of klik hier om vrijblijvend kennis te maken en koffie te drinken!

20 - 32 uur · Wageningen - Oranje Nassau's Oord

Zinzia ondersteunt oudere mensen met NAH, dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Dat is wat het leven kleur geeft. Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) geef je verdieping en kleur aan je vak én aan het welbevinden van onze bewoners! 

De functie

Als EVV'er ben je naast de dagelijkse zorg ook de aanjager in het team en het aanspreekpunt voor een aantal bewoners, hun familieleden en mantelzorgers, behandelaren en overige zorgverleners. Je neemt deel aan het Multi Disciplinaire Overleg (MDO) en er is ook de mogelijkheid om leerlingen en stagiaires op de afdeling te begeleiden. Voor je EVV-taken worden uren vrijgemaakt om de kwaliteit te kunnen borgen.

Je komt te werken op het zogenaamde cirkelgebouw, op de locatie Oranje Nassau's Oord. Je werkt voornamelijk op een somatiek duowoning, waar in totaal 18 bewoners wonen. Samen met de woonzorgbegeleider, helpende en verpleegkundige zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving. In de ochtend verzorg je de handelingen bij het ontwaken, opstaan en ontbijt van de bewoners, waarbij elke bewoner zijn of haar eigen dagstructuur heeft. Een aantal bewoners eet in de woonkamer, maar er is ook een aantal die op hun kamer blijft.

Je werkdag vliegt voorbij met alle voorkomende zorgtaken, het verwelkomen van bezoek en het bijwerken van de administratie. Daarnaast spreek je regelmatig met de arts om te overleggen over een bewoner en help je na de lunch een aantal bewoners die een middagdutje gaat doen. Aan het einde van de werkdag draag je je werk over aan de avond-/nachtdienst.

Wie ben jij?

Jij bent een verzorgende ig met ambitie, of een bevoegd EVV'er, met een groot hart voor ouderen en de doelgroep somatiek. Je streeft naar zorg van een hoge kwaliteit. Je bent alert en niet bang om dit ook te signaleren en veranderingen omtrent de zorgverlening voor te stellen.

Je kunt je werk zelfstandig uitvoeren. Je spreekt je collega's op een correcte manier aan en je motiveert anderen in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook sta je open voor feedback van je collega's en neem je dit mee in het verbeteren van je eigen handelen. Je schakelt een leidinggevende in wanneer nodig en lost zelf op wanneer mogelijk. Daarnaast ben je goed in staat om contacten te onderhouden. Je doet dit altijd met aandacht en op een tactvolle manier. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Vanuit jouw helikopterview signaleer jij verbeteringen in de zorgverlening, die jij teruggeeft aan de manager. 

Daarnaast:

  • Beschik je over minimaal een mbo-diploma verzorgende ig, bij voorkeur aangevuld met een diploma EVV;

  • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de adl en verpleegtechnische handelingen, en/of bereid tot het volgen van interne bijscholing en e-learnings;

  • Heb je affiniteit met de doelgroep;

  • Ben je proactief, flexibel ingesteld en enthousiast;

  • Sta je stevig in je schoenen;

  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. 

Wat bieden wij?

Je standplaats wordt Oranje Nassau's Oord (Wageningen), een prachtige, historische locatie op een bosrijk landgoed! Benieuwd naar onze locaties? Neem hier alvast een kijkje!

Concreet bieden wij je:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • Wanneer je een niveau 3 opleiding hebt afgerond is je salaris maximaal €3.177,10 per maand (FWG 35, cao VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Ga je starten als EVV dan is je salaris maximaal €3.417,15 (FWG 40, cao VVT). Per 1 maart 2024 en per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%; 
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;
  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia veel ontwikkelingstrajecten.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze functie? Direct reageren kan via onderstaande button ''Solliciteer nu''. Liever eerst vrijblijvend kennismaken? Klik dan hier.

Voor vragen over de functie mag je contact opnemen met manager Patty Haring, via 06 20 13 25 98 of patty.haring@zinzia.nl.

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.