Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Solliciteer nu

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) 

Toe aan een uitdaging in je zorgcarrière?

Ontwikkel mee met Zinzia! Zet jij je in voor de bewoners van onze unieke locatie de Rijnhof? Lees dan verder, of klik hier om vrijblijvend kennis te maken en koffie te drinken!

Full-time / Part-time · Renkum - De Rijnhof

''De Rijnhof zit midden in het centrum van Renkum, die levendigheid vind ik leuk. Het is ook super voor de bewoners, want zij kunnen zo even het centrum in zonder dat ze ver weg hoeven. Bovendien is het een kleinschalige locatie, je leert iedereen snel kennen. En natuurlijk maken de lieve bewoners het leuk!” (Lees hier het hele interview met Caitlin, EVV'er bij de Rijnhof).

Zinzia ondersteunt oudere mensen met NAH, dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Dat is wat het leven kleur geeft. Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) op de Rijnhof geef je verdieping en kleur aan je vak én aan het welbevinden van onze bewoners! 

Wat ga je doen?

Als EVV'er ben je naast de dagelijkse zorg ook de aanjager in het team en het aanspreekpunt voor een aantal bewoners, hun familieleden en mantelzorgers, behandelaren en overige zorgverleners. Je neemt deel aan het Multi Disciplinaire Overleg (MDO) en er is ook de mogelijkheid om leerlingen en stagiaires op de afdeling te begeleiden. Voor je EVV-taken worden uren vrijgemaakt om de kwaliteit te kunnen borgen.

Je komt te werken op twee vaste verdiepingen. Hier wonen 20 bewoners in een eigen appartementje. Samen met de woonzorgbegeleider, helpende en verpleegkundige zorg je voor een prettige en liefdevolle woonomgeving. In de ochtend verzorg je de handelingen bij het ontwaken, opstaan en ontbijt van de bewoners, waarbij elke bewoner zijn of haar eigen dagstructuur heeft. Een aantal bewoners eet in de woonkamer, maar er is ook een aantal die op hun kamer blijft. 

Je werkdag vliegt voorbij met alle voorkomende zorgtaken, het verwelkomen van bezoek en het bijwerken van de administratie. Daarnaast spreek je regelmatig met de arts om te overleggen over een bewoner en help je na de lunch een aantal bewoners die een middagdutje gaat doen. Aan het einde van de werkdag draag je je werk over aan de avond-/nachtdienst.

Wie ben jij?

Jij bent een verzorgende ig met ambitie, of een bevoegd EVV'er, met een groot hart voor ouderen en de doelgroep pg. Je streeft naar zorg van een hoge kwaliteit. Je bent alert en niet bang om dit ook te signaleren en veranderingen omtrent de zorgverlening voor te stellen.

Je kunt je werk zelfstandig uitvoeren. Je spreekt je collega's op een correcte manier aan en je motiveert anderen in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook sta je open voor feedback van je collega's en neem je dit mee in het verbeteren van je eigen handelen. Je schakelt een leidinggevende in wanneer nodig en lost zelf op wanneer mogelijk. Daarnaast ben je goed in staat om contacten te onderhouden. Je doet dit altijd met aandacht en op een tactvolle manier. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Vanuit jouw helikopterview signaleer jij verbeteringen in de zorgverlening, die jij teruggeeft aan de manager. 

Verder:

 • Beschik je over minimaal een mbo-diploma verzorgende ig, eventueel aangevuld met een diploma EVV;
 • Heb je een diploma verpleegkunde, MZ, social work, SPW, of vergelijkbaar op niveau 3 of 4? Ook dan gaan wij graag in gesprek;
 • Ben je bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van de adl en verpleegtechnische handelingen, en/of bereid tot het volgen van interne bijscholing en e-learning; 
 • Heb je affiniteit met de doelgroep; 
 • Ben je proactief, flexibel ingesteld en enthousiast;
 • Sta je stevig in je schoenen;
 • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij?

Midden in de Dorpsstraat van Renkum staat de Rijnhof, waar we somatische zorg verlenen aan zo'n 40 bewoners. Doordat de Rijnhof midden in de samenleving staat is het een erg gezellige en toegankelijke locatie, met een open sfeer, die door al onze bewoners en medewerkers erg op prijs wordt gesteld. Het dorpse gevoel van Renkum leeft voort in de Rijnhof en maakt het daardoor een unieke locatie! Nieuwsgierig? Neem hier alvast een kijkje!

Er wordt gewerkt tussen 07:00 uur en 23:00 uur. We zoeken collega's die dag- en avonddiensten willen werken en om de week ook in het weekend. Voor de nachtdiensten hebben wij een eigen team. Afwijkende tijden kunnen we zeker bespreken. 

Verder:

 • Wanneer je een niveau 3 opleiding hebt afgerond is je salaris maximaal €3.177,10 per maand (FWG 35, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Ga je starten als EVV dan is je salaris maximaal €3.417,15 (FWG 40, CAO VVT);
 • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een aanstelling van een jaar met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing; 
 • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies je deels je arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met recruitment, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nl. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.