Begeleider intensieve pg

Solliciteer nu

Begeleider intensieve pg

Zinzia draagt met specialistische zorg en behandeling bij aan een leven met kleur. Wij zijn er voor oudere mensen met dementie en/of complexe (lichamelijke) klachten. 

Voor onze doelgroep intensieve pg zijn wij op zoek naar enthousiaste begeleiders, die vanuit oprechte aandacht begeleiding en zorg willen bieden aan bewoners die complexe zorg nodig hebben. Vanuit ervaring, tact en multidisciplinaire samenwerking zet je je in voor een veilig thuis die voor alle bewoners zo prettig mogelijk is!

Benieuwd naar deze doelgroep en eerst eens koffie drinken en vrijblijvend kennismaken? Klik dan hier!

16 - 32 uur · Wageningen · Oranje Nassau's Oord


De functie

Als begeleider op de intensieve pg kom je grotendeels te werken op een vaste woning, waarbij je begeleiding en liefdevolle ondersteuning biedt aan ouderen die complexe zorg nodig hebben. Deze woning is bedoeld voor observatie bij inhuizing van bewoners, voor bewoners die blijvend onrustig en complex gedrag laten zien en voor het doorplaatsen van bewoners van andere pg woningen die onrustiger zijn geworden in hun dementie. Complex gedrag kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een hoge prikkelgevoeligheid, psychiatrische symptomen en diverse omgevingsfactoren. Met jouw rust, sensitiviteit, tact en passie ben jij de begeleider die weet wat onze bewoners nodig hebben en hen een warm en veilig thuis biedt. 

Het is belangrijk om samen met het team, de familie en het multidisciplinaire team op een juiste manier zorg af te stemmen en te verlenen, en dat ieder teamlid volgens de gemaakte afspraken handelt. Denk hierbij aan het begeleiden van onrustige bewoners, indien bevoegd delen van medicatie en het uitvoeren van medische handelingen. Als begeleider lever je een actieve bijdrage aan het opstellen van onderdelen van het zorgplan, zoals het dagprogramma en signaleringsplan. Jij ziet de mens achter het gedrag en stelt nabijheid en aandacht centraal in de zorg voor deze bewoners. 

Wil je graag meer weten over deze doelgroep, of benieuwd naar onze organisatie? Kom dan eens vrijblijvend koffie drinken en kennismaken.

Wie ben jij?

Jij hebt hart voor bewoners op deze pg woning die verzorging maar juist ook begeleiding nodig hebben. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en op het gedrag van de bewoners. In stress situaties bewaar jij het overzicht en de rust voor je collega's en de bewoners. Samen met jouw team wil je werken aan een veilige en liefdevolle omgeving. Ook ben je flexibel in je zorgverlening en kan je jouw houding en benadering aanpassen aan de bewoners. Je steekt graag je handen uit de mouwen tijdens de ADL en hebt kennis van en affiniteit met deze doelgroep. Je kunt goed voor jezelf zorgen en hebt een leergierige houding. 

Verder :

  • Bezit jij een relevant diploma op mbo niveau 3 of niveau 4 (bijvoorbeeld social work, begeleider specifieke doelgroepen, persoonlijk begeleider, medewerker maatschappelijke zorg, verzorgende ig) en eventuele vereiste certificaten;
  • Heb je relevante werkervaring met een doelgroep die bekend is met moeilijk verstaanbaar gedrag en/of agressie;
  • Sta je open voor scholing en intervisie;  
  • Kan je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;
  • Ben je in staat om professioneel om te gaan met de gedragsproblematiek en onrust van de bewoners en kan je op een juiste wijze de familie hierbij betrekken.

Wie zijn wij?

Zorg en ondersteuning op hoog niveau, met de gespecialiseerde deskundigheid van een breed samengesteld team. Dat is de basis van alle diensten die Zinzia Zorggroep aanbiedt, op vier locaties. De intensieve pg is gehuisvest op de locatie Oranje Nassau's Oord, ingedeeld als een duo woning, waar je als collega's nauw samenwerkt. Op de beide woningen wonen maximaal acht bewoners. 

In dit artikel lees je meer over werken op de intensieve pg!

Concreet bieden wij je het volgende:

  • Een salaris van maximaal €3.177,10 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (FWG 35, cao VVT). Per 1 maart 2024 en per 1 oktober 2024 volgt een loonsverhoging van 2,5%;
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing;
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Via ons meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem kun je keuzes maken voor extra verlofdagen, een privé telefoon of laptop, een fiets of bijdragen in de kosten van een sportabonnement.

Solliciteren en informatie

Voor meer informatie over de vacature en de procedure, of voor een vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met Werving & Selectie, via 088 311 42 11 of werving.selectie@zinzia.nlSamen vinden we de baan die bij jou past!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan en wil je gelijk solliciteren? Solliciteer dan via de onderstaande button ''Solliciteer nu''.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Gaat jouw voorkeur uit naar een andere functie, doelgroep of een andere locatie van Zinzia? Ook dan maken wij graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.