(Assistent) Fysiotherapeut, betreft waarneming

Solliciteer nu

(Assistent) Fysiotherapeut, betreft waarneming

Heb jij net jouw diploma fysiotherapie of ben je nog in opleiding en vind je het een uitdaging om ervaring op te doen in de ouderenzorg?

In verband met vakantiewaarneming zoekt Zinzia voor de vakgroep fysiotherapie een bekwame, enthousiaste en flexibele collega!

20 - 36 uur · Alle locaties

De functie

Als fysiotherapeut ben je werkzaam binnen de Zinzia brede vakgroep fysiotherapie van het Expertisecentrum. Jouw taak bestaat uit het behandelen van ouderen met complexe problematiek in een van onze verpleeghuizen. Daarnaast heb je als lid van het multidisciplinaire team een adviserende en kennis overdragende taak die bijdraagt aan de zorg- en behandelplannen.

Wie ben jij?

Jij bent een initiatiefrijke fysiotherapeut die het een uitdaging vindt om onze bewoners en zorgmedewerkers verder te helpen. Innoveren, ontwikkelen, samenwerken en intervisie gaan je goed af.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie (of je bent nog niet afgestudeerd maar hebt wel jouw eindstage behaald, je komt dan als assistent-fysiotherapeut aan het werk);

  • Eigen vervoer, waardoor je gemakkelijk op de verschillende locaties van Zinzia kan werken.

Wat bieden wij?

Wij zijn een team van enthousiaste collega's in een uitdagende werkomgeving, op verschillende locaties van Zinzia. Benieuwd naar onze locaties? Neem hier alvast een kijkje!

Concreet bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract van gemiddeld 20 tot 36 uur voor de periode van 1 juli tot 30 september 2024;

  • Een salaris van maximaal €4.906,49 per maand (FWG 55, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de cao VVT;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in kosten sport abonnement. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Zinzia persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Solliciteer dan voor 28 juni 2024 via onderstaande button.

Wanneer je nog vragen hebt over de vacature kan je contact opnemen met één van de vakgroep coördinatoren fysiotherapie, Rob van Roest (06 83530659 , rob.vanroest@zinzia.nl) of Ellen van der Wal (06 51972487,  ellen.vanderwal@zinzia.nl).

Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie via 088 311 4211 of werving.selectie@zinzia.nl.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.