Administratief medewerker Mens & Werk (HR)

Solliciteer nu

Administratief medewerker Mens & Werk (HR)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons team Mens & Werk Administratie! Ben jij thuis in de administratie, werk je secuur en ben je geordend? Kom ons gezellige en hardwerkende team versterken!

20 - 28 uur · Wageningen · Oranje Nassau's Oord

De functie

Als administratief medewerker ondersteun je bij de tijdige, volledige en correcte administratieve afhandeling van in-, door- en uitstroom van personeel. Jouw focus komt hierbij te liggen op het ondersteunen van de Adviseurs Mens & Werk Administratie. Je bent een actieve schakel in het reduceren van de werkvoorraad die bij Mens & Werk Administratie ligt door het zorgvuldig verwerken van alle bijbehorende correspondentie en het beheren van de personeelsdossiers.
Je presteert goed onder druk in een dynamische omgeving waarin continu geschakeld moet worden en waarbij het belangrijk is dat je het overzicht houdt. Je vindt het geen probleem om je werkzaamheden te laten vallen om ad hoc iets anders te verwerken. Ook zorg je dat collega's snel een reactie krijgen op hun vragen. Je lost in overleg met jouw collega’s problemen op en ondersteunt hen bij hun werkzaamheden.

Wie ben jij?

Jij wordt blij van een strakke administratie, vindt het leuk om repeterend werk te doen en bent vrienden met je computer. We vinden het belangrijk dat je stressbestendig bent en snel kunt schakelen in je werkzaamheden. Je werkt accuraat en planmatig. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en daarnaast werk je ook goed samen in een team. Je komt te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is; je bent organisatiesensitief en je bent goed in staat te werken in een veranderende omgeving. 

Daarnaast:

  • Beschik je over mbo 4 werk- en denkniveau;

  • Heb je ervaring met administratieve HR processen;

  • Beschik je over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Ervaring met computersystemen zoals Outlook, MS Office en Afas is een pré.

Wat bieden wij?

Als Administratief Medewerker Mens & Werk maak je deel uit het van een ervaren team met een administratief medewerker, twee Adviseurs en een Coördinator Mens & Werk Administratie. Het team van Mens & Werk Administratie is een enthousiast en gezellig team, waarbij open communicatie, samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De volledige afdeling Mens & Werk bestaat naast Administratie uit Leren & Ontwikkelen, OR, Werving & Selectie, Arbo en Mens & Werk Advies en een manager Mens & Werk.

Mens & Werk Administratie zorgt ervoor dat alle Mens & Werk processen soepel lopen en vanuit hun positie in de tweede lijn, medewerkers snel en goed antwoord krijgen op hun vragen. Je hebt interne contacten met (zorg)medewerkers en leidinggevenden.

Zinzia Zorggroep biedt ouderen- en hospicezorg, revalidatie en dagbehandeling aan op vier locaties, namelijk De Lingehof (Bemmel), De Rijnhof (Renkum), Rumah Kita (Wageningen) en Oranje Nassau’s Oord (Wageningen). Laatstgenoemde zal jouw standplaats zijn. Deze locatie ligt op een prachtig landgoed waar je in je lunchpauze heerlijk kunt wandelen!

Concreet bieden wij je:

  • Een aanstelling voor de periode van een jaar, met de intentie om dit om te zetten in een vaste aanstelling;

  • Een salaris tussen €2.466,72 en maximaal €3.256,53 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Per 1 oktober 2024 volgt een cao loonsverhoging van 2,5%;

  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • Via een meerkeuzesysteem (MKA) kies jij deels je arbeidsvoorwaarden. Denk aan extra verlofdagen, een fiets, computer, laptop, telefoon of bijdrage in de kosten van je sport abonnement.

Enthousiast geworden?

Kom jij ons team versterken? Dan horen we graag van je via onderstaande button ‘’Solliciteer nu''. De vacature sluit op dinsdag 14 mei 2024, indien de geschikte kandidaat gevonden is zal de vacature eerder sluiten.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Werving & Selectie, via werving.selectie@zinzia.nl of 088 311 42 11.

Na je sollicitatie krijg je altijd een bericht van ons. Ook is meelopen op de locatie een vast onderdeel als je verder in procedure bent. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij Zinzia!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.